ZNATE LI ZA METOD 2/2/2 ? OVO JE RECEPT ZA SRETAN BRAK, NIKADA VAS NEĆE PREVARITI: Evo zašto svi parovi treba da se vode ovim pravilom

Info

Čuveni psiholog Ivanov je napravio dobitnu formulu koja obećava da će bračna sreća trajati zauvijek. Nakon godina rada sa bračnim parovima, napravio je metod 2/2/2 koja za cilj ima da održi strast u vezi.

“Želite da tokom cijelog braka, zadržite romantiku kao na početku veze? Odgovor je zaista jednostavan, idite redovno na sastanke sa svojim partnerom.”

On napominje da je rlo važno da partneri redovno odvajaju vreme samo za njih dvoje. “Provedite vreme u nekom romantičnom ambijentu, van kuće, dece i obaveza. Ovo će održati stras između vas. Veoma je važno da bar na nekoliko sati zaboraviti na poteškoće i brige, potpuno se fokusirajući jedno na drugo.”

Sve se svodi na jedan jednostavan broj 2 ili pravilo 2/2/2:

-Provedite jedno veče svake dve nedelje zajedno i izađite na sastanak.
-Na svaka 2 meseca priuštite samo za vas dvoje vikend putovanje.
-Na svake dve godine, razdvojite se na nedelju dana. Ovo će dodatno pojačati strast i učiniti da shvate zašto volite da živite sa parterom.

Ponekad je partnerima potrebna potvrda da su oboje srećni i da su njihova osećanja jača nego što su bila pre. Čak iako ste okruženi problemima, izdvojte vreme za vas dvoje. Podsetite se zašto ste zajedno. Ljubav je glavni pokretač.

Svakako da pravilo 2/2/2 nije lek za sve bračne probleme, ali ako želite da vaša veza bude zdrava, zašto ne biste isprobali ovaj metod?

Izvor:Kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.