ZNATE LI KO JE PJEVAČICA NA SLICI? NAJBOGATIJA NA SRPSKOJ ESTRADI: Kladimo se da nikad nećete pogoditi! Share

Info

Kladimo se da nećete prepoznati pjevačicu sa slike.

Danas je jedna od najpoznatijih u Srbiji, iza sebe ima zavidnu karijeru i najskuplju kuću na estradi.


Pogledajte još jednom dobro sliku i otkrijte nam ko je u pitanju:

Ukoliko niste uspjeli da pogodite ko je na slici, ODGOVOR JE

Ukoliko niste uspjeli da shvatite ko je u pitanju nudimo vam odgovor.

Radi se o Veri Matović.

BONUS:

Imam muža kojeg svi obožavaju, svi govore kako je divan, dobar kolega, prijatelj, da ga trebam čuvati. Moji roditelji su oduševljeni sa njim i stalno govore kako ga trebam čuvati jer takvog nema. Dobar je on drugima i meni je bio nekada. Ali niko ne zna kako to izgleda kad nastupi njegov bjes, kada ne bira riječi kada se posvađamo, kada pobjesni jer film zabaguje ili kada mu se nešto ne da uraditi. Nije me nikada udario mada su svađe bile jako blizu toga. Nikada nikome nisam rekla ovakve stvari, on je najdivniji uvijek i svuda a i ako ikada dođe do kraha braka zna se da ću ja biti stavljena na stub srama.

Brat mi je iz sprdnje za rođendan poklonio majicu sa komunističkim motivima na njoj, a ja se u komunizam i politiku razumem kao marica u kriv kantar. Tu majicu nosim jer mi je udobna i uopšte ne razmišljam da li bi mogla nekoga da isprovocira, ali se desilo da me jedna devojka pikirala zbog nje i sad mi se stalno javlja. Ona misli da delim njene stavove, preporučuje mi knjige, šalje mi citate Karla Marksa… a ja nemam pojma o čemu priča. Zakazala mi je sastanak u subotu i garant će tražiti da pričamo o tim temama, nemam pojma kako da izbegnem to.

Imam 23 godine. Sa 18 godina sam završio srednju školu i počeo da radim. Hteo sam da skupim određenu količinu novca i da ih uložim u “nešto”. Da vodim nešto svoje. Od svake plate, nakon što platim sve stvari za život, odvajao sam određnu sumu novca, koliko mi ostane. Nikada se nisam razbacivao i mnogo trošio, radije bih te pare davao u svoj “štek” za budući posao. Nakon 5 godina, skupio sam 10.000 eura i uložio sam ih u biznis koji sam poznavao i koji me je interesovao. Dugo sam proučavao sve i na kraju napravio prvi korak. Baš u tom periodu nastala je korona koja mi je pojela sve i jedan uložen dinar. Osećam se da sam promašio život, jer sam svestan da sam bukvalno samo plaćao račune i hranu, da bih skupio pare za biznis. Nisam se provodio, nisam se zadovoljavao. Bacio sam 5 godina i nisam ništa uradio. Jako sam depresivan i ne mogu da izađem na kraj za sobom trenutno. Osećam se kao gubitnik u životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.