ŽIVI SKROMNO I RUČAK PRAVI NA SMEDEREVCU: Srpska pjevačica iznenadila sve, MISLILI SMO DA SE KUPA U LUKSUZU, A OVO JE STVARNOST

Info

Riječ je o jednoj od najuspješnijih pjevačica na estradi i oduvijek je važila za skromnu djevojku, a ove fotografije to i dokazuju.

Odmjerena i talentovana, bez skandala je Slađa Alegro gradila svoju karijeru pa vjerovatno zbog toga i nema previše kompleksa.

Ona se tako prije nekoliko mjeseci pohvalila fotografijom na kojoj sjedi pored popularnog smederevca i sprema ručak. Bez iole stida ili nepotrebnih kompleksa.

Pratioci su joj slali samo pozitivne komentare i hvalili njenu prizemnost i neopterećenost luksuznim životom kojim se hvale mnoge koleginice.

BONUS:

Taksista sam i jedno veče ulazi jedan covjek, oko 40 godina. Vidim da je sav nesto nadrndan, bulji u telefon.

Pitam normalno dokle će, a on ce:”U tri lijepe materine”! Ja se zbunio, ne znam kako da se postavim i bzv ga pitam:

“A gde je to”? i on ćuti par sekundi, i dalje bulji u tel, kao da me nije čuo. A onda najnormalnije kaze: “Na Konjarniku”.

I ja sad pravac Konjarnik, samo da izađe ludak, sta znam. Ma ne mora ni da mi plati, samo da ga se riješim. On ne skida pogled sa telefona, ćuti, i samo sto sam došao na jedan dio Konjarnika, kažem “stigli smo”.

Lik mi daje novac uz “U redu je” i izlazi, sve vreme gledajući u tel. Nije ni vidio gdje sam ga dovezao, samo ode uz ulicu, s pogledom na telefon.
Ja da stavim novac u novčanik, kad lik ostavio 20€ (2400 din). Za vožnju od 800 dinara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.