ŽENE OPREZ! Muškarci rođeni u OVOM ZNAKU su najgori u krevetu!

Info

Neki horoskopski znakovi su izuzetno darežljivi i pažljivi u krevetu, a neki od njih su u toj akciji jako sebični.

Muškarci rođeni u znaku djevice sigurno će vas razočarati u akciji. Djevice su često oni muškarci koji puno pričaju, a malo rade. Imaju razvijenu maštu, ali u krevetu su nula bodova.

Rak

Rak ne voli ovu vrstu akcije. Oni često izgledaju savršeno i partneru pridaju važnost, ali kada dođe do akcije – entuzijazam potpuno nestaje. Vole ugašeno svjetlo, ne vole eksperimente, a i usred akcije će jednostavno zaspati.

Blizanci

Blizanci nisu nesigurni kada je u pitanju akcija u krevetu, ali su jednostavno sebični. Muškarci rođeni u ovom znaku nisu preterano zabrinuti oko partnerke u krevetu i rade sve za svoj užitak, dok im njen i nije pretjerano važan

BONUSI:

Ozbiljno me iritira dečko od moje sestre. Čovek obožava da diskutuje o politici (inače sam politikolog) ali konstantno lupeta neke gluposti o svetskoj zaveri, Vatikanu, Jevrejima, Masonima, Rotšildima i generalno svim mogućim teorijama zavere od kojih mnoge nemaju nikakvog smisla. Ja pokušavam smireno da mu objasnim koliko to što priča nema veze sa mozgom, a on meni redovno kaže kako ja nemam pojma i kako su mene na fakultetu sve pogrešno učili (čovek je inače trener). On bukvalno zatruje svaki zajednički porodični ručak (moji iz kurtoazije neće da ulaze u raspravu sa njim), i primećujem da je i moja sestra polako počela da usvaja njegove zatrovane stavove o narodima, religijama i ostalim glupostima. Užas živi.

Zanima me koliko ljudi čuva poklone od bivših partnera. Jednom sam imala loše iskustvo (prevaru), te sam pobacala u kontejner sve poklone koje sam dobila od bivšeg dečka. Posle dosta vremena smo se sreli i popričali gde me je on pitao da li još uvek čuvam jednu plišanu igračku. Priznala sam da sam je bacila, na šta je on poludeo i rekao da mi je to poklonio jer sam mu značila. Rekla sam samo da onda nije trebao da me vara. Zašto da čuvam uspomenu na čoveka koji mi je slomio srce i lagao me…

Imam 44 godine. Živim u jednom malom gradu kraj Drine. Rekli bi sa strane da vodim sasvim normalan, ušuškan zivot. Ovo pišem da malo sebi olakšam. Oženjen sam, ali zbog osećaja inferiornosti u odnosu na suprugu koja živi i radi u inostranstvu i samim time više doprinosi, imam potrebu da se ‘dokazujem’ na neke druge načine. Dane provodim pišući i upoznavajući razne devojke i žene preko društvenih mreža, a koje mi služe za kratkotrajnu zabavu i ispunjavaju moj monotoni život, iako se trudim da to njima ne predstavim baš tako. Nerijetko to preraste u nešto više od pukog zadovoljstva, ali uvek uspem da prekinem na vreme. Ipak, za neke od njih se vežem, pa ih i povredim iako to ne želim. Nju sam možda i najviše povredio i naneo joj neopisiv bol igrajući se njenim mladim godinama, koristeći njeno telo i još više prodajući svoju dušu. Zato sada želim da kažem… oprosti mi moja S. Nadam se da ćeš jednom moći. Tvoj V.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.