ZBOG OVOG SNIMKA ZABRANILA SAM SVEKRVI DA VIĐA UNUKA! Kamera u kući slučajno snimila, EVO ŠTA JE URADILA

Info

Bakina ljubav nema granica. Osim kad je tepih u pitanju, čini se. Naime, video objavljen na platformi Imgur izazvao je veliku pažnju.

Na snimku baka je ispustila unučića iz ruku da bi dohvatila visoku čašu penušavog vina prije nego što je pala, kako se ne bi razbila.

Ljudi su se šalali da je baki bilo bitnije piće i čaša nego unuk koji je pao.

“Majka je vjerovatno poludjela”, “Znači bitnije je piće, nego unuk”, “Da li je realno da je pustila dijete da se slomi, a ona se hvata za čašu, trebalo je njega da zaštiti”, samo su neki od komentara.

bonus:

Voljela bih kada bih mogla imati sliku tih trenutaka kroz život kada smo se moj sadašnji muž i ja ranije susretali u nekom tamo prostoru i vremenu. Primjerice, išli smo u istu osnovnu školu, kvart do kvarta, ali smo se sreli, upoznali i zaljubili tek nakon što smo već završili fakultete. Baš me zanima jesmo npr. U školskom hodniku ikad prošli jedan pokraj drugoga ili u studentskoj menzi. Čudni su ti životni putovi koji su se, hvala nebesima, ukrstili ovaj put :).

Moja žena se osjećala jadno jer nije imala instagram kao njene druge kolegice i prijateljice, pa je otvorila profil. A sad ima potrebu svaki dan stavljati naše slike i slike naše djece. Za mene je obiteljski život privatna stvar, a ne nešto što se javno objavljuje. Stalno se svadamo oko toga. Ponaša se kao klinka od 16 godina.

Pre braka sam imala jednu, da kažem dužu vežu. Taj dečko je imao predivne roditelje, 3 kuće, sve idealno samo je falilo ljubavi. Udala sam se za čoveka kojeg volim najviše na svetu i koji nema bukvalno ništa. Ne kajem se ni za šta, ali je ipak lakše plakati u BMW-u.

Prvu godinu na fakultetu sam rešio bez većih problema, ali na drugoj sam proveo četiri godine i to zbog jednog predmeta koji mi treba za uslov za prelaz na treću. Godinama se mučim s njim, ali se nadam da ću uspeti da položim. Ne spavam mirno godinama, iscrpljen sam, ali ću pobediti.

Za sve sadašnje studente, buduće radnike. Ne slušajte likove koji vam pričaju da se na fakultetu ništa ne nauči, i da je uzaludan. Nauci se sve, samo vam treba vremena da se uhodate. Isto kao kad kupite novi auto, znate da vozite, ali se lagano navikavate na taj auto. Obično ti što to pričaju ne znaju ni gdje ima fakultet u njihovom gradu ni kako izgleda.