ZBOG JEDNOG DETALJA OVA FOTOGRAFIJA JE OSVOJILA SVIJET: Vidite li šta je ČUDNO?

Info

Zbog samo jedne sitnice ova slika je postala hit na društvenim mrežama.

Možete li je uočiti?

Ukoliko niste uspjeli da uočite sitnicu, pogledajte rješenje na sljedećoj stranici —>>>

EVO REŠENJA:

BONUSI:

U januaru mi je stric, koji nema ženu ni djece, bio teško bolestan pa sam ga 8 dana vozao na preglede, dom zdravlja hitnu, itd. I naposljetku ga smjestili u bolnicu. Za to vrijeme mi je djevojka non stop prigovarala što sam otišao od nje i govorila da trebam biti s njom i da se moj otac može brinuti o njemu. Ali ne može jer otac radi. Ja sam tad bio na raspustu (radim u školi) . Kasnije se stricu stanje pogoršalo i umro je u aprilu. Djevojku sam napustio već krajem februara, jer nisam vjerovao kako tako može neko biti sebičan i posesivan. Vratio se kući svojima, uspješno odradio online nastavu. Sada se osjećam toliko lakše jer je djevojka bila veliki teret u životu.

Imam 20godina, prelepo izgledam, studiram jedan od težih fakulteta i onda me ljudi često pitaju zašto nemam dečka. Ja kažem da nije došao pravi ali istina je da sam u životu naučila da za sve što mi treba zovem tatu. Oduvek me izdržava, ispunjava želje, vodi gde god ja želim. Sve moje probleme on reši. Ne postoji problem u koji ja mogu da upadnem a tata da nije u stanju da me izvuče iz njega. Ne želim dečka jer ne vidim šta bi on to mogao da mi pruži sto tata već nije. A ionako sebe ne vidim u ulozi majke i supruge.

Najveća želja mi je da nabavim malog majmuna, da mu navučem pelene i odvedem ga u park gde su deca. Pa kada bi me neka od majki pitala zašto vodim majmuna za ruku, rekla bih: “Da li ste upravo moje dete nazvali majmunom? ! ” To mi je želja čisto kako bi prestale da mi, dok šetam kuče, stalno dobacuju “šetaj dete umesto kučeta”. Ja bih šetala decu da mogu da ih imam. Ali avaj, to nije mogućnost, barem medicina tako kaže. Gledajte svoja posla, ljudi. Svako svoju brigu vodi.