Home / Hronika / Zaboravite na domaće “Parove”: Pogledajte kakve grozote rade u brazilskom “Velikom bratu”

Zaboravite na domaće “Parove”: Pogledajte kakve grozote rade u brazilskom “Velikom bratu”

Mislili ste da su učesnici realityja “Parovi” perverzni, onda definitivno niste gledali brazilski “Veliki brat”.

Žene sa najpoznatijom guzom na svijetu ponovo su nas ostavile bez daha.

Andressa Urach, bivša djevojka fudbalera Cristiana Ronalda, koja je inače bila Mis BumBum, zbunila je muškarce svojom guzom. Ona je u kući “Velikog brata” zamiješala zadnjicom i uznemirila sve prisutne pripadnike jačeg pola.

Pogledajte ovu fenomenalnu guzu dok se njiše, nećete ostati ravnodušni:

VELIKA PROMENA Ovako danas izgleda Ivan Ljuba, prvi pobednik “Velikog brata”

Svi se verovatno sećate prvog pobednika rijaliti šou programa “Veliki brat” Ivana Ljube. Smiren i kulturan mladić jedan je od retkih koji je osvojio srca većine publike, pobedio, a onda nestao sa malih ekrana.

Ivan je danas uspešni profesor klavira i pijanista, a veliki je ljubitelj i ekstremnih sportova.

Nakon pobede 2006. godine Ivan se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom, potom su usledili koncerti u Subotici, Šapcu, Smederevu…

Sarađivao je sa operskom pevacicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici. Ivan se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2000 metara u Turskoj, Grčkoj…

Njega nije bilo na “crvenim tepisima”, nije davao intervjue i širio priče o svom privatnom emotivnom životu. Momak je vredno radio, a to čini i danas. Njegov put je ozbiljna muzika. Za to se školovao i time se i danas bavi. Tokom 2016. godine Ivan je imao nekoliko koncerata u Beogradu i turneju po većim gradovima u Srbiji.

Nekada ambiciozni student medicine i Muzičke akademije potpuno se posvetio muzici.

– Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice.

Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: „Ej, Ivane!” Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne- rekao je ranije za Puls Ljuba.

About admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.