Za njih nema logičnog objašnjenja: Fotografije koje niko ne može objasniti

Info

Ako volite tajanstvene priče onda je ovo članak za vas.

Možete se pretvarati da ste Sherlock Holmes i pokušati odgovoriti na neka pitanja na koja dosad niko nije odgovorio.

1.

 

Ova fotografija je nastala 1959. godine. Tipična priča koja uključuje jezivu misteriju … Žena i njen suprug upravo su posjetili grob njene majke. Žena je fotografisala muškarca dok je sjedio u automobilu, ali kada su razvili fotografiju, pokazalo se da nije sam … Čudna figura sjedi iza njega u autu. Žena tvrdi da bi lik mogao biti njena majka koja je preminula.

2.

Još jedna stara i vrlo jeziva fotografija. Prikazuje grupu vojnika koji se bore u Prvom svjetskom ratu. Šta nije u redu sa slikom? Jedan od muškaraca koji je prisutan na fotografiji je Freddy Jackson i zapravo on ne bi trebao biti tamo. Freddy je preminuo nekoliko dana ranije. Njegova sahrana dogodila se samo nekoliko trenutaka prije nego što je fotografija nastala.

3.

Ponekad je bolje ne obraćati pažnju na svaki detalj na fotografiji jer se možete uplašiti. Ova fotografija prikazuje čovjeka koji stoji na rubu Grand Canyona. Snimljena je negdje između 1970-ih i 1980-ih. Šta možete vidjeti iza njega? Tamo vreba neka zastrašujuća figura i gleda u kameru. Čovjek i njegov fotograf tvrde da nije bilo nikoga drugog kada je slika nastajala.

4.

Bilo bi bolje da ne gledate ovu fotografiju ako je kasno u noć … Pa, naizgled, samo vidite nekoliko prijatelja kako se slikaju u šumi, vjerovatno tokom njihovog pohoda. Međutim, ako se više koncentrirate na fotografiju, vidjet ćete čudnu, mračnu sjenu koja lebdi u pozadini. Planinari kažu da u tom trenutku nije bio niko drugi, pa je identitet stvorenja još uvijek nepoznat …

 

5.

Muškarac je sa porodicom boravio u kabini i odlučio se slikati kako bi pokazao svojoj djevojci to mjesto. Ali kada su pogledali sliku, pokazalo se da na fotografiji ima još nekoga. Čovjek koji drži nešto slično nožu vreba vani. Sutradan su našli korake tačno na mjestu gdje je stajalo jezivo stvorenje, ali nisu otkrili ko je to …

 

Sjećate li se priče o Amityvilleu i filma temeljenog na tome? Ne vjeruju svi da je kuća zaista bila ukleta čak i ako je cijela porodica izgubila život u tom mjestu … Međutim, 1976. godine, policajac je pregledao tu kuću i fotografirao mjesto zločina. Kad su razvili slike ugledali su nešto vrlo sumnjivo … Samo pogledajte, tamo neko stoji.

 

6.

Možete vidjeti samo stariju ženu i muškarca u pozadini. Međutim, porodica žene tvrdi da u trenutku fotografiranja niko drugi nije bio prisutan.