Vučić: Tramp mi dao ključeve Bijele kuće, da dođem kad poželim

Info

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je od predsjednika SAD Donalda Trampa dobio nekoliko poklona, među kojima su i ključevi od Bijele kuće, te da mu je predsjednik Amerike rekao “da uvijek može da dođe”.

“Ovo je olovka koju sam dobio od Donalda Trampa. Samo se on potpisuje s njom, kao što mi je napisao na papiriću poruku. Dobio sam i ključeve od Bijele kuće. Tramp mi je rekao – ‘ovo ti je da uvijek možeš da uđeš u Bijelu kuću’”, naveo je Vučić, dodajući da će poklone dati svojoj djeci, dok će sporazum biti pohranjen u arhivi.

Američki predsjednik Donald Tramp, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti potpisali su danas u Bijeloj kući ekonomski sporazum.

Priština će prema potpisanom sporazumu pristupiti inicijativi “Mini šengen”, bez odlaganja će početi izgradnja mreža novih puteva i pruga koje će bolje povezati region, a u Beogradu će biti otvorena kancelarija Američkog fonda za razvoj.

—–

Bonus:

Mrzim standarde modernog sveta. Danas ako devojka želi da studira, masterira, doktorira, to je super, to znači da je ambiciozna i želi da bude obrazovana i uspešna. Ako želi da putuje svetom i to je super, ona je otvorenog razmišljanja i želi da upozna druge kulture. Ako ide u teretanu i ubija se od vežbi da bi izgledala kao top model, bravo za nju, ima jak karakter i brine za svoje zdravlje. Ali ako devojka traži muškarca za ozbiljnu vezu i brak i ima želju da se ostvari kao majka, odmah je udavača i sve fuj, bljak, gleda samo da se nakači na nekog i živi kao pijavica itd. Zašto smo toliko ograničeni? Zašto nije u 21. Veku prihvatljivo da eto jedna mlada žena nema svemirske ambicije nego samo želi miran i normalan život i da stvori porodicu pre četrdesete?

Imao sam jednu operaciju kao tinejdžer, ne opasnu po život, ali je morala biti u glavnom kliničkom centru jer se samo tamo radi. Ležao sam dugo, nikako da dođem na red. I onda je mama dala kovertu, odmah sam operisan. Godinama nakon toga, kad sam saznao da je tako bilo, odmah sam napisao prijavu protiv tog doktora i poslao. Znao sam ja da neće biti ništa od toga, i napisao sam da ne očekujem nikakve sankcije jer je praktično nemoguće sad dokazati, ali sam napisao da im prijavljujem jer želim da svi znaju šta se desilo, koji čitaju te mailove. Neka ima digitalni zapis u njihovom sistemu. Fino sam sve detalje naveo, i potpisao se punim podacima. Dobio sam odgovor da se ne može utvrditi ništa, kako sam i mislio. Iako ništa realno nisam promijenio, ja se osjećam bolje što sam to uradio.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.