VODITELJKA RTS-A DOBILA RAK, A EVO I OD ČEGA: Obavezno pročitajte, OZBILJNO UPOZORENJE

Info

Voditeljka ističe da joj je podrška najmilijih dosta značila, ali se plašila njihove reakcije kada im saopšti da boluje od ove bolesti

Voditeljka Dnevnika na RTS, Ivona Pantelić, imala je rak dojke, koji je uspešno pobedila, a o borbi protiv teške bolesti govorila je u intervjuu za medije.

– Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk – prisetila se Ivona.

– “Hajde, Ivona!” Nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu grupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život – rekla je Ivona za ovaj časopis.

Voditeljka ističe da joj je podrška najmilijih dosta značila, ali se plašila njihove reakcije kada im saopšti da boluje od ove bolesti.

– Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane, nervirali su me komentari “strašno” ili “pa, kako je to moguće”, izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli – istakla je voditeljka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.