VIJEST O MARIJI IZ ŽIKINE DINASTIJE SVE JE ŠOKIRALA, a gdje je Boba danas: EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Info

Glumica Rialda Kadrić, najpoznatija po ulozi Marije iz “Žikine dinastije” napustila nas je iznenada sinoć u 57. godini u Atini gdje je u posljednje vrijeme i živjela, potvrdio je njen prijatelj za Kurir.

A gdje je danas Boba, koji je glumio njenu veliku ljubav u filmu.

Glumac Vladimir Petrović postigao je veliki uspjeh nakon što je glumio Bobu u kultnim filmovima “Žikina dinastija” , a onda se povukao i potpuno promijenio profesiju.

Naime, Vladimir sada ima svoju marketinšku agenciju i već godinama radi u ovoj oblasti. Otac je dvoje djece, a nedavno je napunio 65 godine.

– Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Sretno sam oženjen, imam dvoje djece, sina Igora i kćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, i prije tri mjeseca sam postao deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere i upravo uživam s njim – rekao je on za „Blic“ svojevremeno.

Petrović je ranije za “Blic” izjavio i da se ne kaje jer je napustio glumu, već da je sada svoj hobi pretvorio u posao.

– Nisam siguran da bi to bio posao koji bi me ispunjavao. U suštini, ja sam svoj hobi pretvorio u glavno zanimanje, pa tako radim ono što volim.

Ne vidim sebe u tom svijetu – rekao je Boba iz „Žikine dinastije“. Glumac se od tada mnogo promijenio, ali obožavaoci komentarišu da i dalje lijepo izgleda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.