VIDJELI STE IMANJE SEKE ALEKSIĆ, A MOŽETE LI POGODITI ČIJA JE OVO VILA? Najveća je na ESTRADI -KOJA PJEVAČICA OVDJE ŽIVI?

Info

Ilda Šaulić odrasla je u luksuzu zahvaljujući uspješnoj karijeri svoga oca Šabana Šaulića, ali nakon što je napustila porodični dom te osnovala svoju porodicu pjevačica sudeći po svemu živi još bolje.

Naime, prije nego se porodila njen suprug Bojan Vučković kupio je vilu na Bežanijskoj kosi koja je smještana tik do vile u kojoj živi Lepa Brena.

Evo kako spolja izgleda dom u kojem Ilda Šaulić uživa u ljubavi sa suprugom Bojanom i ćerkicom Emom:

BONUS:

Prije 5 godina smo išli u Italiju i trebao nam je eksterni hard disk, bili smo kod moje djevojke u Splitu i njena sestra mi je dala svoj hard, ugl našao sam snimku nje i njenog dečka dok su bili na godišnjem, sestra je bomba i moram priznat nakon kaj sam pogledao snimke, stalno ju zamišljam, čak i dok vodim ljubav sa svojom djevojkom razmišljam o njenoj sestri, nisam ovo nikad nikome rekao niti bi ikad snimke objavio, ali drago mi je da sam ih našao.

Muškarci su ti koji sputavaju žene u životu, a ne djeca. Svaka žena zna da je sposobnija od muškarca i svaka spušta kriterije i poginje glavu zarad braka, porodice, djece. I muškarci su svjesni toga pa svoje žene drže pod kontrolom, jer je u suprotnom ne mogu stići…doći će vrijeme kada će žene mućnuti glavom, i neće više biti porodica u klasičnom smislu a sve zbog nepoštovanja žene.

Pronašla sam u telefonu mog dečka poruke sa jednim njegovim drugom, gde je napisao kako sex sa mnom je isto kao i ništa i takođe da je to skoro kao da sam mu drug a ne devojka. Ako je već tako šta tražiš sa mnom godinu dana, lepo raskini i ćao a ne da pričaš okolo takve stvari, imaj bar malo poštovanja. Jako sam razočarana, volim ga ali ovo mi je već previše.