VIDITE LI ŠTA SE DOGAĐA NA OVOJ SLICI? Jedan detalj je ključan, NEMA TEORIJE DA SKONTATE

Zanimljivo

Nerijetko se događa da prilikom fotografisanja mislimo da ćemo snimiti nešto posebno, ali na kraju dobijemo veću čaroliju.

Čak i snimanje jednostavnog selfija sa svojim psom ili papigom može se pretvoriti u nešto sasvim drugo.

Na prvi pogled izgleda kao da djevojka lebdi.

Ali, pogledajte bliže. U pijesku je crni šešir.

BONUS:

Želja mi je bila da živim u Njujorku i ostvarila sam je kada sam dobila posao tamo. Živela sam 3 godine i baš se razOčarala. U početku je bilo interesantno, kao i uvek kad posetimo neko novo mesto. Grad je super za posetiti, ali za život je katastr0fa. Tolika gužva, ha0s, reke ljudi po ulicama, a čim se malo odmakne od centra koji gledamo po američkim filmovima, nijedan grad na Balkanu nije ravan toj bedi, prljavštini, smradu, beskućnicima po ulici, kriminalu. Do centra, osim ako niste buržuj koji živi u njemu, se putuje satima, isto tako i do posla. U 4 ujutru sam se budila da bih stigla na posao u 7. Mir i tišina ne postoje, stalno neki ha0s i gužva. Ko to voli, samo napred, ali meni je bilo previše stresno, počela sam da imam panične napade kad bi trebalo da izađem iz stana. U januaru sam se, po isteku ugovora, vratila u Srbiju i preporodila se. Takvi gradovi definitivno nisu za svakoga, pogotovo ko hoće koliko-toliko miran život, a da ne pominjem porodicu i decu.

Duga veza, rešim da joj kupim plakar za sobu jer je njen bio iz doba SFRJ. Plan je bio da je prodavac obavesti da je dobila nagradu i da može da ode i sama odabere koji joj se sviđa, a ja posle krišom platim jer inače ne bi prihvatila. Dogovorim se ja sa prodavcem i čekam. Posle nekog vremena zove ona mene, ushićeno mi ispriča sve a plakar će stići za 2-3 dana. Odem do radnje da to platim i pitam ga što za 2 dana? On mi kaže da je moja devojka u radnju došla sa drugim dečkom, držeći se za ruke. Dok su razgledali bili su kao zaljubljeni golupčići, ljubili se, smejali. Lik mi je pokazao snimak kamere, sipao šećer i vodu. Kao da me je brzi voz udario. Ja sam ostao bez devojke, a ona bez plakara.