VIDITE LI SKRIVENU MAČKU NA OVOJ SLICI, OVO NI NAJBOLJI DETEKTIVI NE MOGU DA UOČE: Gdje se krije?

Info

Osim što su zabavne, mozgalice i zagonetke izuzetno su korisne s obzirom na to da razvijaju maštu i kognitivne sposobnosti te potiču na razmišljanje i upošljavaju sive stanice.

Za vas smo pripremili dvije oko kojih ćete se dobro namučiti:

1- GDJE SE KRIJE MAČKA NA OVOJ SLICI?

EVO RESENJA:

BONUS VIC:

Uhvatio Mujo medvjeda u lovu kad naidje Haso te ga upita:

– Kako si ga uhvatio bolan?

– Lako, pucao sam 100 puta!

medvjed

– I koliko si ga puta pogodio?

– Nijednom, umro je od smijeha!

BONUSI:

Prošle godine, najbolji drug me je pitao da li može da zaprosi svoju devojku na mojoj svadbi. Rekao sam ne jer je ipak to moj i suprugin dan. Prihvatio je to bez ikakvog pogovora. Na svadbi, tokom prvog plesa, izašao je na podijum, kleknuo i pitao svoju devojku da se uda za njega. Ona je odmah dotrčala, ljudi su tapšali, svi se raznežili, čestitaju im, a mi, za vreme našeg prvog plesa, ne u drugom već u stotom planu. On se pravio lud, ubrzo su otišli kući, do kraja svadbe svi su pričali samo o njima, a moja žena završila plačući. Nikada se više nisam čuo s njim i pitam se otkud tolika zloba u njemu.

—–

Nedavno sam proslavila rođendan i nakon slavlja, kada sam ostala sama sa poklonima, ozbiljno sam preispitala svoj život. Dobila sam od prijatelja veliku količinu nakita i cveća, a pretpostavljala sam da svi oni znaju kako nikada ne nosim nakit, čak mi ni uši nisu probušene. Pretpostavila sam da svi oni znaju da sam alergična na polen, i da generalno ne volim sečeno cveće. A najviše me iznenadio moj dečko, koji se pojavio sa ogromnim plišanim medvedom i velikim buketom cveća, a zna da sam pre nekog vremena donirala sve svoje plišane igračke iz detinjstva da mi ne bi zauzimale mesto u ostavi. Zaista me je to rastužilo, osećala sam kao da me niko zaista ne poznaje, i da niko ni ne mari za to da me upozna. A onda mi je nakon nekoliko dana prisao momak koga površno poznajem, i pruzio mi je umotan poklon, rekavši da se setio da mi je ovih dana bio rođendan. Bila je to knjiga moga omiljenog pisca, sa posvetom. Od tada znam da je on prava osoba za mene.