Vidite li nešto na ovoj fotografiji? Mnogima je zadala glavobolju

Zanimljivo

Ova fotografija s društvene mreže Imgur mnogima je zadala glavobolje. Na fotografiji se vidi dvoje ljudi kako se grle na plaži, ali ako pogledate malo bolje, vidjet ćete da nešto nije kako treba, ili se tako barem čini.

Da li vidite o čemu se radi?

Radi se zapravo o sasvim slučajnoj optičkoj iluziji – na prvi pogled teško je zaključiti kome pripadaju koje noge.

Zbog crne i bijele boje njihove odjeće čini se kao da im donji dio tijela stoje čudno. Kao da je neko spojio gornji dio žene s donjim dijelom muškarca, i obrnuto.

BONUS:

Iako mi je na početku veze smetalo, sada mi se veoma dopada što je staromodan, što je stara škola, što nema društvene mreže, što mu nije bitno kako je ispao na slici jer je važno da sam ja ispala lepa, što je džentlmen, što je ozbiljan muškarac, a u duši dete, što je pomalo ljubomoran ali nikad to ne pokazuje, a vidi mu se u okicama, sviđa mi se što mi nikad nije ograničavao ništa, što je uvek tu za mene, što trenira, što je ogroman i prezgodan, što pazi na ishranu, pazi na mene, što mi pomaže da se uhvatim u koštac sa svojim problemima, sviđa mi se i što je ozbiljan, što se ne smeje na svaku glupost, što svaki minut svoga dana fantastično iskoristi. Otkrio mi je šta prava ljubav, a možda i važnije šta poverenje i sigurnost koju mi pruža znače. Volim ga na toliko mnogo nivoa, da se to sa rečju volim ili ljubav ne može potpuno tačno opisati. Volim te Milane!

Nakon par nedelja zabavljanja rekao sam devojci da ne možemo da izađemo u grad jer nemam para, čisto da vidim reakciju. Rekla je “nema veze, ni meni se nešto ne ide”. Posle pola sata, došla je taksijem do mene kući, donela picu, pivo koje volim, kokice, sladoled i koktu i rekla “ranije sam i onako izlazila u grad samo da bih tebe srela”. Izgleda da ću da se ženim skorije…

Muž i ja imamo tamnu kosu i tamniji ten. Kćerka(3) je plava sa svjetlim tenom. Svi zezaju muža da je komšijino, te šale su mu toliko isprale mozak da sada želi uraditi test da utvrdi očinstvo. Strašno sam bijesna na njega, zar nakon 8 godina zajedničkog života on sumnja u moju vjernost i stvarno misli da sam se j* po komšiluku. Blago je reći da sam razočarana i povrijeđena. Sve sam mu to i rekla, i da nije problem da uradimo test, s tim da će ga on platiti(neće koristiti za to zajednički novac). Dijete je naravno njegovo(za 2 sedmice će imati i dokaz), ali me njegovo nepovjerenje toliko povrijedilo da razmišljam o razvodu. Ne znam da li burno reagujem, ali mi se toliko zgadio. Od prve godine fakulteta smo skupa, izgradili život zajedno, pregurali teške trenutke, brak je skladan, sretni smo zajedno (barem smo bili). Sve mi se sada čini lažno sa njegove strane, ne znam šta da radim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.