VIDITE LI NEŠTO ČUDNO NA OVOJ SLICI: Šta se krije iza starog napuštenog autobusa, LJUDI KAD SHVATE HVATAJU SE ZA GLAVU

Info

Portugalski umjetnik Odeith pravi ja majstor grafiti iluzija, a postao je viralna zvijezda zahvaljujući fotografiji koju možete vidjeti ispod.

Njegove vještine toliko su dobre da apsolutno svi pomisle kako je stvarno riječ o napuštenom autobusu, dok zapravo autor sjedi na zidu u jednoj napuštenoj zgradi.

display

BONUS

Trošim više novca na svoje pse nego na samog sebe. Imam dva psa, kupujem im najbolju hranu, stalno ih šetam, kupujem im vitamine, kućica je bolje opremljena nego moja soba. Idem u grad jednom u 2-3 meseca jer sam novac koji je za sporedno trošenje potrošio na njih. Raskinuo sam sa devojkom jer nije razumela da moram svaki dan da ih šetam bar sat vremena čak i kada sam u haosu jer me to smiruje i volim da radim. Nije razumela da nekad imam vremena za njih a za nju ne, iako se viđamo 3-4 puta nedeljno i stalno čujemo. Znam da će oni ostati tu i voleti me do kraja svog života, a za nju ne znam da li će biti tu sutra. I, nije mi ni malo žao ili krivo za bilo koji dinar koji sam potrošio na njih, čak mi je i drago da ne trošim na gluposti i u gradu nego na nešto što volim.

Završila sam tehnički fakultet i odmah našla posao. Nakon nekog vremena sam iznajmila mali stan i odvojila se od roditelja (da ne bih putovala svaki dan). Plata mi je i više nego odlična za naše prostore, plus privatni projekti. Skoro sam vidjela da se sakuplja novac za jednu malenu djevojčicu. Bilo je potrebno nekoliko hiljada eura, ništa nemoguće za skupiti, međutim mjesecima se akcija ‘razvlačila’ po medijima ali uzalud. Digla sam kredit i uplatila liječenje, te obišla tu porodicu. U životu se nisam osjećala ljepše. Ja tu ratu od kredita neću osjetiti previše, a malena mi je rekla da sam njen anđeo čuvar. Kada sam došla kući dušu sam isplakala. Ovo nisam rekla nikome, niti roditeljima i nikada neću nikome reći, osim ovako anonimno. Malena moja A., volim te do neba i želim da do kraja života budeš onako sretna i nasmijana! Državo- stidi se.

Smatram da bi deca mnogo više učila i kasnije imala pravo znanje kada bi lekcije u udžbenicama bile jasnije i bolje povezane. Sećam se moje knjige iz istorije, to je bila gomila nabacanih informacija, ništa smisleno povezano, skače se sa teme na temu, milion datuma. Učili smo sa velikim mukama i još brže zaboravljali to ‘napamet’ naučeno. Volela bih da se takvim predmetima pristupi na drugačiji načim kako bi deca kasnije bila obrazovana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.