VIDITE LI JEZIV DETALJ NA PORODIČNOJ SLICI? POGLEDAJTE DESNO: Kad shvatite šta se dešava UHVATIT ĆETE SE ZA GLAVU – NEMOGUĆE Share

Info

Provjerite kakva vam je moć zapažanja.

Na prvi pogled izgledaju kao obična, zadovoljna porodica, međutim ova slika može da spada u zanimljivu skrivalicu.

Na njoj se nalazi jedan, po malo jezivi detalj, koji kvari ovu porodičnu idilu.

Da li ste ga uočili?

Iako verujemo da ste već pronašli rješenje, za svaki slučaj ćemo vam dati odgovor. U donjem desnom uglu viri jedna glava. Nije baš prijatno gledati u nju, zar ne?

BONUS:

Roditelji me nisu naučili osnovne stvari kad sam bila dete. Nisu me naučili da kažem “dobar dan” ili “hvala”. Nisu me naučili da treba prati zube, da se treba tuširati, mama mi čak nije rekla da treba da se obrišem kad piškim. Da ne pričam o nekim “komplikovanijim” stvarima, tipa maniri za stolom i sl. Sve sam to morala da shvatim i naučim sama, na teži način. Deca su me zezala zato što sam bila smrdljiva i polumutava divljakuša. Bilo mi je stvarno strašno u školi, i zaista ne kapiram moje roditelje. Zar je to bilo tako teško? Valjda su mislili da je dovoljno što su me stvorili.

Radila sam na hiljade čučnjeva, iskoraka, preskakala vijaču satima, pela se uz stepenice i trčala dok nisam izvajala noge i dupe kakvo sam htela. Trebalo mi je oko 3 godine. Ponosim se svojim trudom i uživam u pažnji i komplimentima. Zašto bih skrivala svoje telo?

Nikada neću zaboraviti dan svoje male mature, kada su sve devojčice dobijale ruže i cveće od dečaka, a ja uplakana čekala u prodavnici prekoputa tatu koji je trčao do prve cvećare da mi uzme cveće da ne bih bila jedina koju su svi gledali kao bednicu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.