VIDITE LI BIZARAN DETALJ NA OVOJ SLICI? Čekajte da vidite SLIKU BROJ 3, “UMALO SAM SRČANI DOŽIVJELA”

Info

Ušetala je u dnevnu sobu i umalo nije dobila srčani udar zbog prizora koji je zatekla.

“Malo je nedostajalo da doživim infarkt”, napisala je sama Tviterašica pored fotografije na kojoj na tepihu leži maca, ali prednja noga joj je sasvim odvojena od tijela. Tako makar izgleda na prvi pogled.

lvsk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrnn01eqv8vmwflnwnimjc1nznjnmnhmwq4nme5njc3mtewzmjiytuuanbnkzmczqkeaieaaq

 

Fotografiju je za kratko vrijeme lajkovalo oko 440.000 ljudi, a inspirisala je mnoge da podjele slične uznemirujuće situacije sa kućnim ljubimcima, pa je jedna djevojka podijelila šok sliku na kojoj izgleda kao da njenoj mački otpao rep.

y33k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvww1zn01eqv8vmjdjotuyowjiyjk4mzbkyjjlnzdmyzq5nmy4odywmzcuanbnkzmczqkeaieaaq

Uvijek je zabavno sa kućnim ljubimcima. Kažu to i forumaši na ana rs, a šta su još podelili o macama i kucama, saznajte na najčitanijem forumu!

Bilo je neprijatnih situacija i sa psima. Ovo bijelo pored kućnog ljubimca nije dio njegovg repa već bijela igračka za mačke.

udqk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnpjn01eqv8vodjmzguxy2flmjcwy2u3mdljodhkzmjjy2zkmzdhmdgucg5nkzmczqkeaieaaq

A da je sa mačkom sa prve fotografije sve u redu, pokazuje fotografija objavljena nakon što je životinja postala viralna na društvenim mrežama.

Da li ste vi doživjeli “umalo srčani udar” situacije sa svojim kućnim ljubimcima?