VEZA OD 17 DANA! On je BIVŠI DEČKO Cece Ražnatović: Kada je SAZNALA ko je ON, odmah ga je OSTAVILA

Info

Cecu Ražnatović povezivali su sa mnogim momcima.

Sada se pojavila fotografija jednog žestokog momka sa kojim su Svetlanu dovodili u vezu, a ona je čak jednom prilikom to i potvrdila.

Dejan Marjanović Šaban bio je “opasan momak” sa Zvezdare, završio je građevinsku školu, imao svoju firmu, a sve djevojke tada su se lomile oko njega.

Marjanović i Ceca su za vrijeme devedesetih često viđani zajedno, a najviše susreta odigralo se u jednom beogradskom klubu.

Oni su u više navrata potvrdili da su zajedno, te je u jednom od njihovih druženja nastala i zajednička fotka koja se i danas deli po društvenim mrežama i stranicama “Puls sfalta” i “Legende devedesetih” koji se bave ovakvim temama.

Šaban je u svom posljednjem intervjuu koji je urađen samo dva sata pred njegovu likvidaciju, demantovao vezu sa Cecom:

– Ja sam mlad čovjek, završio sam građevinsku školu, volim da sam u društvu lijepih djevojaka, da vozim lep auto. Evo, imam BMW 850, to je, vjerujem, trenutno najbolji auto te klase u Beogradu. A i devojke me obožavaju. Molim te, objavi da su sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folk pjevačicom čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju vjerenicu Jelicu Matić Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom – rekao je on tada.

Međutim, Ceca je jednom prilikom pričala o poznanstvu sa Šabanom i rekla da ga je upoznala preko Mire Škorić:

– S’ njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak sa asfalta. S’ njim sam se zabavljala 17 dana i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila – rekla je pjevačica.

(Srbija danas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.