VELJKO RAŽNATOVIĆ SE PONOVO JAVIO, sada je zaista pretjerao: “Ovakav stav o Balaševiću imam još od …”

Info

Veljko Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana nakon sramotne izjave o Balaševiću, sada se oglasio za portal “Republika.rs”, te pojasnio odakle takvo mišljenje.

– Vidim da je moja izjava vezana za lik i djelo pokojnog kantautora Đorđa Balaševića uzburkala duhove u srpskoj javnosti, pa se pitam da li je to gore ili ono što je on svojevremeno rekao pred širokim auditorijumom u Hrvatskoj: “Ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski.” Pjevao je i u Puli 2016, 4. augusta, pred Hrvatima, dan uoči obilježavanja “Oluje”, akciju etničkog čišćenja Srba sa prostora Hrvatske – izjavio je Veljko i dodao:

– Istina je da ja ovakav stav o njemu imam još od “iskrivljenog hrvatskog”, nije se promijenio, a nije se ni pojavio sada, kada je kantautor preminuo, pokoj mu duši. Mišljenja ne mijenjam često, a licemjerno je kada jedan dnevni list u Srbiji tada upravo Balaševića da na naslovnoj strani pod naslovnim blokom: “Dvojezični panonski govnar”, a sada mene, kada napišem mišljenje o liku i djelu kantautora, plasira pod naslovom “Prostak” – dodao je Veljko Ražnatović.

(Novi.ba/Republika.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.