VAŽNO JE ZNATI: U slučaju opasnosti prozor automobila se može razbiti SAMO JEDNIM PRSTOM (VIDEO)

Hronika

Možda će vam zvučati nevjerovatno, ali morate da znate da se prozor od automobila može toliko lako razbiti, da ćete koristiti samo jedan prst. Pitate se kako je to moguće, ali uvjeriti ćete se i sami kada budete gledali ovaj video zapis.

Šta mislite da ste se našli u situaciji da morate hitno pomoći nekome, neko ko je zarobljen u automobilu, a vi nemate nikakav alat kod sebe da mu pomognete. Nemate ni ključeve, niti alat, ali kada pogledate i sami ovaj snimak, shvatiti ćete da vam nije to uopšte potrebno. Samo vam je jedan prst potreban.

Ovo se odnosi samo ako se nađete u nekoj ozbiljnoj situaciji, odnosno ukoliko je hitna situacija, tada vam se preporučuju sljedeće stvari, morate imati odgovarajuću zaštitu, kao što su rukavice. Sada vam želimo predstaviti kako je to ovaj vatrogasac objasnio u ovom video zapisu:

Jeste li odgledali ovaj video zapis? Da li ste ostali iznenađeni, vatragasac koji nam je pokazao kako da razbijete prozor samo jednim prstom. Ovo je zaista genijalna stvar, koja će vam pomoći da razbijete bez problema staklo.

Vatrogasac je sigurno dao pravu ideju za sve. Ukoliko vam se ovo dopalo, preporučujemo da podijelite na društvene mreže kako biste nekome pomogli ukoliko bi se našao u sličnoj situaciji.

Automobilskih nesreća imamo sve više i više u posljednje vrijeme, a sigurno da će ovo biti od koristi svakome ko se nađe u problemu. Inače, ako nekoga vidite zarobljenog u automobilu, možete mu pomoći da se lako izvuče. Sigurno će vam biti zahvalan dovijek