VAŽI ZA JEDNU OD NAJLJEPŠIH PJEVAČICA Kao dijete je slomila nos pa ga je operisala, a evo kako je izgledala

Info

Pjevačica Emina Jahović važi za jednu od najljepših žena na našoj estradi, a u posljednjih 18 godina se, kako kažu mnogi, dosta promijenila.

Potiče iz ljekarske porodice, otac Nusret Jahović je kardiohirurg, majka Senija Jahović pedijatar, a oni nisu oduvijek bili za to da se njihova mezimica bavi javnim poslom. Kada se Emina 2002. godine pojavila sa numerom “Tačka” skrenula je pažnju na sebe, a tada je imala svega dvadeset godina i krenula je u osvajanje muzičke scene.

Često su je poredili sa Penelope Kruz, što je njoj i te kako laskalo. Dvije godine kasnije na plaži u Bodrumu upoznaje svog drugog supruga Mustafu Sandala. On ju je potom vjerio u Sent Moricu, a velelepno vjenčanje organizovano je u Hotelu Otomana u Istanbulu, 13. januara 2008. godine. Iz ovog braka Emina ima dvoje djece, sinove Jamana i Javuza.

Osim o njenoj karijeri, u javnosti se često priča o tome šta je sve Emina promijenila na svom licu. Eminino lijepo lice kvario je dugačak nos koji je pevačica korigovala uz pomoć estetskog hirurga. U javnosti se nije libila da govori o tome.

O operaciji nosa govorila je javno, a kako je rekla, nos je morala da operiše prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

Sumnja se da je nos operisala čak 5 puta, ali pjevačica to do sad nije potvrdila, ali ni demantovala.

– Kada smo već kod operacija, došlo je vrijeme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvijek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini – napisala je Emina prije nekoliko godina na “Tviteru” i demantovala da je operisala usne.

– Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najljepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štedila – napisala je pjevačica kada je odgovarala na negativne komentare.

Pjevačica je tada otkrila da je morala da odreaguje na tračeve jer ne bi željela da mlade djevojke, misleći da se ugledaju na nju, odu pod nož. Emina je kasnije sve ove izjave obrisala i ostavila samo jedan svoj komentar:

– Ovo sam napisala za sve vas koji me volite i podržavate, pratite i čuvate. Da znate ko je Emina Jahović i kako se do toga dolazi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.