UŠAO U KUĆU, PA ZATEKAO JEZIV PRIZOR U KUHINJI: Kad vidite GORNJI DIO SLIKE, ZAMANTAT ĆE VAM SE! (FOTO)

Zanimljivo

Ove slike su možda idealna prilika da provjerite koliko ste zapravo gadljivi ili plašljivi te koliko toga možete podnijeti. Ove fotke će vam biti poprilično neugodne i u mnogim slučajevima nisu nešto što se može samo tako objasniti.

Koja vam je najgora?

 

9151e10145254b96aa4030592719334b-708x708-jpeg-pagespeed-ce-h31vzfz-al

2.

8b0c541ada564bf3a4a19bf270908602-708x523-jpeg-pagespeed-ce-l5xazczr38

3.

1018f27c08084b90b3682c0e044c0706-708x690-jpeg-pagespeed-ce-wosgicuy-g

BONUS:

Mrzim devojku koja mi čuva decu. Ne mogu da shvatim da postiže normalnim tonom sve ono za šta ja moram da ih bijem i urlam, doslovno, na njih. Grle je, ljube, VOLE, pa je čak puno puta nazovu mama. Ona je sva slobodna, mlada je i nekako zna sa njima, pa kad dođe osećam se kao višak u sopstvenoj porodici. Kad kažem da dolazi deca skaču od sreće i bacaju joj se u zagrljaj. Čime ih je ucenila nije mi jasno, a ako je pitam pokazaću da ne znam sa sopstvenom decom. Drska sam prema njoj, svesna sam toga, ali iritira me i previše. Počinje da se plaši mene i to mi se sviđa. Remeti mi život, a treba mi i ne mogu da je otpustim.

Za proslavu Nove godine, malo sam više popila. Ništa strašno, jer sam legla kada sam shvatila da sam pijana (kućna žurka je bila u pitanju). Međutim, iz nekog razloga, uzela sam telefon i počela da prijavljujem ispite za januarski rok i to one na koje nisam ni planirala da izađem. Problem je što se ja toga nisam setila i što uopšte nisam primetila da su mi prijavljeni na studentskom servisu. Dolazi februarski rok, treba da prijavim te preostale ispite, ali ne dozvoljava mi zbog minusa na kartici (kod nas na fakultetu se plaća ukoliko ne izađeš na ispit, a prijavio si ga). Tek posle dobre 3 nedelje od Nove godine, meni se vratio film i setila sam se šta sam pijana uradila. E ako to nije opterećenost fakultetom, onda ne znam šta jeste 😀 Dok se drugi u pripitom stanju javljaju bivšima, ja prijavljujem ispite.

U januaru mi je stric, koji nema ženu ni djece, bio teško bolestan pa sam ga 8 dana vozao na preglede, dom zdravlja hitnu, itd. I naposljetku ga smjestili u bolnicu. Za to vrijeme mi je djevojka non stop prigovarala što sam otišao od nje i govorila da trebam biti s njom i da se moj otac može brinuti o njemu. Ali ne može jer otac radi. Ja sam tad bio na raspustu (radim u školi) . Kasnije se stricu stanje pogoršalo i umro je u aprilu. Djevojku sam napustio već krajem februara, jer nisam vjerovao kako tako može neko biti sebičan i posesivan. Vratio se kući svojima, uspješno odradio online nastavu. Sada se osjećam toliko lakše jer je djevojka bila veliki teret u životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.