UŠAO U KUĆU I ZATEKAO 300 ZMIJA, samo 1 stvar u dvorištu mu napravila PAKA0 OD ŽIVOTA: Imate li vi OVO?

Info

Da se život može preko noći promijeniti i pretvoriti u pakao, svjedoči priča ove porodice iz Srbije.

Naime, oni su živjeli sretnim i skromnim životom, sve dok nisu uočili da se u kući nešto čudno događa.

zmija

Zbog situacije koja ih je zadesila morali su hitno da spakuju svoje stvari i napuste porodičnu kuću.

Kako kaže Milan Šimunović, sve je počelo kada mu se najmlađa kćerka požalila kako je preko nje prešao gušter, a nakon toga i sam Milan bio je svjedok šuštanja u lamperiji, a sve je kulminiralo kada su iz pukotine zidova počele izlaziti razne zmije.

O cijelom slučaju obaviještena je “Zoo planet”, koji su ustanovili kako su zmije tokom zime svoja jaja položile u stajskom gnojivu koje je bilo smješteno direktno uz kuću, a toplo vrijeme samo je pomoglo da se zmije izlegu.

Ustanovili su kako se oko 300 zmija nastanilo u ovu porodičnu kuću.

BONUS:

Studirala sam, imala tri cimerke u stanu. Bila je subota, a ja ostala bez i jednog jedinog dinara u džepu do ponedeljka. Imala sam sarmu u zamrzivaču, pa sam planirala da je jedem naredna dva dana jer je bilo dosta.. Te subote sam do uveče ostala kod drugarice da vežbamo nešto za faks. Vratila sam se u stan, mrtva gladna, otvorila zamrzivač,, kad ono, nema sarme.. Pitam cimerke šta se dešava, kažu mi da su njih dve pojele, još uz neki podsmeh.. kao “dugo je stajalo u zamrzivaču, mislile smo da ti nećeš”.. posle su one otišle negde, a ja sam celu noć preplakala.. ne zbog gladi toliko koliko zbog toga što nisam mogla da verujem da postoje takvi ljudi (znale su da mi moji šalju oko 1000din nedeljno). Na svu sreću, treća cimerka me je sledećeg dana odvela u menzu i na svoju karticu mi uplatila sva tri obroka, iako nikad nismo bile bliske. Tek tad smo se počele družiti, a i danas smo jako dobre prijateljice. A druge dve cimerke me samo podsećaju na to koliko zla postoji u svetu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.