UNESITE OVAJ PREDMET U KUĆU, LEGENDA KAŽE DA PRIVLAČI NOVAC- BIT ĆE PARA KAO BLATA: Najbolje je da ga stavite u ovu prostoriju

Info

Prema feng šui tradiciji vejruje se da figura žabe, poznata kao kineska žaba novca ili žaba sudbine, privlači napredak, obilje i novac u dom, piše Lovesensa.

U Kini ova žaba naziva se još “Chan Chu” i vjeruje se da u noći punog Mjeseca možete očekivati dobre vijesti po pitanju materijalnog stanja ako energija žabe novca vlada u vašem domu.

Postoji više vrsta ove srećne figure, ali feng šui pravila ističu da je najdjelotvornija žaba sa tri stopala koja drži novčić u svojim ustima, jer po legendi ova žaba skače po domu i ostavlja energiju novca u svakom kutku vaše kuće. Ipak, ove žabe se ne drže samo u kući, već je mnogi čuvaju i na radnom mjestu kako bi privukli bogatvo i napredak na poslu.

Međutim, nije dovoljno samo da imate žabu novca, već i da je stavite na određeno mesto, savetuju feng šui stručnjaci. Ukoliko žabu postavite na mesto suprotno feng šui pravilima možete privući negativnu energiju i svakodnevno odbijati obilje od sebe.

Idealna mkesta na koja treba da postavite žabu novca po feng šui pravilima:

-Postavite žabu u blizini ulaznih vrata.
-Glava treba da joj bude okrenuta ka unutra.
-Najbolju energiju privlači ako je čuvate u dnevnoj sobi, posebno ako imate privatan biznis.
-Za napredak u karijeri postavite je u sjevernom dijelu dnevne sobe.
-Stavite je na sto, na primjer na stočić za kafu.
-Ako radite u kancelariji čuvajte je na vidljivom mjestu na stolu.

Izvor:Stil

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.