“Udata sam za slijepog čovjeka”

Info

ShareTweetRedditObjavljeno:18.02.2021 – 22:30AAATimesArial

“Udata sam za slijepog čoveka. Imamo po 30 god oboje.

On je vid izgubio sa 25, prije nego što me upoznao. Konstantno mi ponavlja kako sam najljepša žena na svijetu.

Kad sam ga pitala kako on to zna rekao mi je da o ljepoti žene najbolje možeš da znaš na osnovu načina na koji se drugi muškarci ponašaju u njenom društvu i tona u njihovom glasu kad joj se obraćaju.”

BONUS

Radim kao vozač u firmi koja se bavi prevozom hrane za škole, vrtiće, javne kuhinje, mlad sam i stvarno mi ništa nije teško palo, ni utovar ili istovar hrane koliko stvari kojih sam se nagledao dok delim tu hranu. Nekako i čovek izdrži kad dođu otac/majka i ako su sirotinja, ali kad mi dođu deca umesto svojih roditelja pa ja bi se ubio od tuge. Toliko sreće kada im dam hleb a da ne pričam kad ima slatko nešto, uvek kad mogu odvojim decu za koju znam da im je baš teško sa strane i dam im više. Nama u firmi i onako govore da bacamo a zašto da ne dam nekome kome stvarno treba… Ni sam ne znam koliko sam se puta do sada isplakao kao dete. Jer i sam znam kako je kad nemaš i kad se mučiš i bio sam u situaciji da mi je hleb bio jedina hrana.

Da bi me oraspoložila jer sam bila depresivna drugarica me upoznala sa zanimljivim dečkom. Ugovorimo sastanak i zaista je delovao super dok nije zapičeo priču kako nas truju lažima i kako ne postoji korona. Fino mu ukažem na to da mi je pre 7 meseci umro otac od kovida i zamolim ga da promenimo temu jer mi je zaista loše o tim temama da razgovaram i diskutujem, moje rane su suviše sveže. On umesto da se nakon tog saznanja postidi i pokrije ušima počne da insistira kako sam i ja prevarena i kako je moj otac bolovao sigurno od nečega drugog i da je to posledica njegove smrti i da lekari lažu jer su za to plaćeni. Bio je zdrav čovek od 48 godina koji je vodio računa o svome zdravlju i redovno je posećivao lekare tako da znam da to nije istina i da nije imao nikakvih dijanoza neke druge bolesti. Potresla sam se do srži da je neko toliko bezobziran na tuđu bol. Samo sam ustala i otišla. Definitivno neću imati hrabrosti da izađem na dejt sa nekim novim dugo vremena nakon ovoga i gore mi je.