UDALA SE ZA PLASTIČNOG HIRURGA, A ONDA SU POČELE OPERACIJE: Od nje je napravio savršenu ženu, evo kako izgleda!

Info

lastični hirurg Phillip i Anna Craft vjenčali su se 1997. godine, a nakon što je ona rodila njihova dva sina, dopustila mu je da radi s njenim tijelom što želi.

Plastični hirurg iz Miamija Phillip Craft smatra da je njegova žena, nekadašnji model Anna Craft, jednu od najljepših žena na svijetu. Ipak, čak i ljepotice svjetske klase su sklone plastičnoj hirurgiji,zatezanju tijela, pogotovo nakon višestrukih trudnoća. Anna nije iznimka, također.


“Na početku našeg braka, zapravo nisam imala želju da Phillip radi na meni, ali sam također biila u dvadesetima i htjela sam probati Botox”, rekla je za Anna HuffPost.

On joj je savjetovao da se podvrgne estetskim operacijama, ali na to je pristala tek nakon što joj se tijelo promijenio od dvije trudnoće i porođaja.

Dosad je povećala grudi, imala liposukciju, podigla je zadnjicu, operacijom je oblikovala struk, koristila je botoks i napunila usne i obraze.

Iako to nije dopuštala kada je bila mlađa, sada ide pod nož kad god joj suprug to savjetuje jer tvrdi kako se osjeća mnogo srećnije zbog svog izgleda.

“Phillip voli da uređuje svoje sportske automobile, namještaj, a pogotovo mene. Nakon što sam rodila dvoje djece, odlučila sam da mu dopustim da me sredi”, kaže Anna.

Supruga mu je ujedno i hodajuća reklama za njegov posao u plastičnoj hirurgiji u Miamiju.

“Uvijek kažem pacijentima, ako želite znati koliko sam dobar hirurg, samo pogledajte moju suprugu. Anna je jako blizu savršenosti”, kaže on.

Iako u početku nije razmišljala o plastičnim operacijama, nakon što je rodila prvo dijete, počela je da mijenja svoje mišljenje.

“Vidjela sam da moje tijelo više nije isto, a kada sam u njegovoj ordinaciji vidjela žene u 60-ima koje izgledaju bolje od mene, pomislila sam ‘zašto ne’. Željela sam da se bolje osjećam”, priznala je Anna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.