UČITELJICA SE Š0KIRALA DIKTATOM JEDNOG DJEČAKA: Kad je vidjela OVU RIJEČ, ODMAH ZVALA RODITELJE

Info

Na internetu smo već vidjeli svakakve greške u testovima.

Bilo je tu primjera koji su zaista šokantni, ali i onih koji su nasmijavali društvene mreže. Učiteljica iz ove priče može biti zadovoljna jer je dijete sve riješilo tačno. Dobro, gotovo sve…

U diktatu je ime svoga grada napisalo pogrešno, no učiteljica nije imala srca prekrižiti ovu riječ jer mnogi Imoćani svoj grad od milja zovu Imocki. 🙂

BONUSI:

Nadam se da me se sećate. Postao sam tata u 21-oj godini. Ovaj karantin mi je super došao. Imam vremena za sve. Princeza je super i jako je živahna. Hvala svima na lepim komentarima. Moja majka pomaže koliko može i koliko želi. Inače sama je ponudila pomoć, nisam je terao. I što se tiče finansija obezbeđen sam zbog naslestva koje sam dobio od dede. To su bili odgovori na neka pitanja. Hvala još jednom i užvivajte u krantinu kolko god možete.

Nikad neću razumeti druga koji je svašta govorio o mojoj devojci, a kada smo raskinuli on ju je smuvao. Raskinuli smo mi zbog nekih naših neslaganja ali on koji je za nju govorio najgore stvari, koji je ismejavao i uvek se svađao sa mnom što ja kao branim svoju curu zbog takvih prozivki ju je na kraju smuvao 2 nedelje posle našeg raskida, a svi smo pritom u ozbiljnim godinama. Iako sam oćutao sve, iznenadila me je pozitivno reakcija ostatka društva, koje je prvi put kada je i on došao počela njega da spušta i jasno mu predočili da za njega takvog više nema mesta u društvu, iako je smatrao da su neozbiljni svi su koliko znam prekinuli kontakt sa njim. Zaista ostajem pri onom specijalni krug paka za one osobe poput njega.

Prijateljica mi je upala u tešku depresiju. Rekoh joj da šetnja pomaže, pogotovo sa psom, dat ću joj svog pa da spoje ugodno sa korisnim. Ona je znala sa njim po 6h hodati, dok se Bobi nije počeo praviti mrtav kada bi ona došla da ga izvede.