U OVU ZGODNU PLAVUŠU JUČER JE GLEDAO CIJELI ZAGREB: Svi su se okretali za njom na ulici, ALI SAMO ZBOG JEDNOG DETALJA – VIDITE LI? Share

Info

Djevojka je centrom Zagreba prošetala s maskom na kojoj je pisala zanimljiva poruka.

S jedne strane maske naslikan je lik Djevice Marije, a s druge strane piše: ‘Marijo pomoćnice kršćana, moli za nas’

Njene slike postale su viralne na društvenim mrežama:

DODACI

Moj prvi brak je propao, jer smo bili siromašni i morali smo da živimo prvo sa mojim, a kasnije njenim roditeljima. Moj sin je u vezi sa divnom curom i planira da se ženi. Planirali su da žive sa nama neko vreme dok ne skupe novac za stan. Rekao sam da ne dolazi u obzir. Ja ću im plaćati stan. Neka bude moj svadbeni poklon. Koliko god da su vam roditelji dobri, mladi treba da imaju svoju slobodu!

Kada bih imala više para volela bih da sređujem devojke koje su zapustile sebe, a izgledaju lepo! Kao u onim serijama gde su ružne, a posle su prelepe!

Prije par dana sam udario neko auto pozadi tako da sam ga cijelog spakovao u pola. Uspaničio sam se. Onda izlazi cura krvava iz auta i kreće prema meni i tek mi tad nije bilo dobro kad sam vidio šta sam uradio. Otvara mi vrata i pita da li sam dobro i počinje da me umiruje i pregleda, pipa, provjerava. Zvala nam je hitnu (cura je izgleda doktor), policiju, šlep. Cijelo vrijeme mi govori da se ne brinem, da ćemo se dogovoriti, da se svakom moglo desiti… A ja nju udario. A meni ništa. Osjećam se bukvalno kao najveće smeće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.