U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA RAĐAJU SE NAJGORE SVEKRVE: Odmah provjerite DA LI ĆE VAS BUDUĆA SNAHA MRZITI!

Zanimljivo

ODNOSI između snaha i svekrvi vrlo često su daleko od onoga što bi mogli biti. Naravno postoje i izuzetci, ali o zategnutim odnosima, zavisti, nepoštovanju pa čak i mržnji između dvije najvažnije žene u životu jednog muškarca puno češće se govori, piše Index.hr.

Svaka majka želi najbolje za svoje dijete, ali neke od njih žele uvijek biti na prvom mjestu, pa čak i kada se njen sin oženi. U nastavku donosimo tri tipa najgorih svekrva prema horoskopskim karakteristikama.

Bik

Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu, iz koje se nećete lako izvući. Gurat će nos u sve. Ne ustručava se davati savjete o hrani, oblačenju, novcu. Govorit će vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće od vašeg strpljenja.

Sponsored by Luponmedia

Rak

Ispod nježne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Njoj se ne treba zamjeriti. Ako sami ne pristanete igrati po njenim pravilima, ona će vas natjerati, jer je u pitanju njen sin, a u to se ne smije dirati. Jedini način da sklopite dobar odnos sa svekrvom koja je Rak u horoskopu je taj da joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno povjerenje. Kad to uspijete, s njom nećete imati više problema.

Ribe

Ako je vaša svekrva Riba, onda ste u pravoj nevolji. Toliko je razmazila svog sina da će on od vas uvijek očekivati da ga pazite kao njegova mama. Dakle, ako budete s njom dijelili životni prostor, morat ćete postati njena kopija. Sve će morati biti lijepo i skladno, a njenom sinu ne smije nikada nedostajati ništa. Ako joj se zamjerite, požalit ćete prije nego što mislite. Zbog svega toga, upravo svekrva u znaku Ribe smatra se najgorom mogućom svekrvom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.