U MUŽEVOM MOBITELU NAŠLA SAM SLIKE SVOJE SESTRE: Ništa mi nije bilo jasno, a kad mi je ovo NAPISAO POČELA SAM PLAKATI, RECITE MI DA SANJAM!

Info

U MUŽEVOM MOBITELU NAŠLA SAM SLIKE SVOJE SESTRE: Ništa mi nije bilo jasno, a kad mi je ovo NAPISAO POČELA SAM PLAKATI, RECITE MI DA SANJAM!

BONUS

Moram da ispričam situaciju koja mi se desila pre 2 godine i idalje me ostavlja bez teksta. Izašla sam na drugi sastanak sa dečkom koji mi se sviđao. Blizu kafića slučajno naletimo na moju rođenu sestru, tu popričamo nas troje par minuta i ona naravno produži svojim putem kući. I dok ja i on hodamo ka kafiću, on sa podsmehom kaže “Pa mogu da ti kažem da sam definitivno izabrao lepšu sestru”. Samo sam se okrenula i otišla. Kako ti padne na pamet da kažeš tako nešto? I to ispred mene, na drugom sastanku? Idalje sam u šoku da je neko tolki idiot.

Bili smo u ozbiljnoj vezi, od nekoliko godina, pritom oboje skoro pa 30, dogovorili da slavimo novu i Božić kod mojih, koji žive prilično daleko od Beograda, spremili sve i taj dan pred polazak on otkazuje, jer njegov drug planira da zaprosi curu i praviće zabavu prvog januara povodom toga… Da se razumemo sve je to prelepo ali mi smo put isplanirali mnogo pre toga, plus nije čovek ništa najavio nego dan, dva pre toga i inače nije to bio prvi put da drugove stavi ispred mene. Nešto mi je puklo i stavila sam uslov nas put (ja) ili oni. Izdramio je i izabrao njih, sada evo već dve nedelje moli da mu se vratim, pa čemu to druže, ja te već isplakala i odbolovala 30 i 31.12, nećemo igricu sad da kvarimo, ja sam sad na novom nivou gde tražim muškarca kojem ću biti na prvom mestu, ne dete!

Muza sam upoznala pre malo više od godinu dana, toliko odgovaramo jedno drugom da smo se brzo i venčali. Juče mu je bio rođendan, kupila sam mu poklon iako je rekao da se ne opterećujem, da mu ništa ne treba a nismo ni baš pri parama zbog korone. Dugo sam razmišljala šta ipak da mu uzmem, i odlučila sam se za dve sitnice. On se toliko obradovao, kao malo dete, srce mi je bilo kao kuća kad sam ga videla srećnog.

Kada sam bio mali, za reč glavić sam mislio da označava glavu od male bebe. Bili mi kod naših rođaka, i hoću ja da držim malog rođaka, i ja ga tako držim, i u jednom trenutku pitam mamu da li mogu da ga poljubim u glavić. Mama me je samo pogledala, otac se smejao, dok rođacima ništa nije bilo jasno. Kada sam porastao, shvatio sam šta ta reč znači. Rođak zna odavno za taj slučaj, i kada god se vidimo, popričamo o tome, i pošteno se ismejemo.