“U kući do naše živela je jedna starica koja je živela sama “

Info

U kući do naše živjela je jedna starica koja je živjela sama i koju niko nije imao da služi. Moj tata se ponudio da je služi moja mama, ali da svo njeno imanje i novac koji ima nakon njene s.mrti pripadne nama.

Mnogi u selu su govorili da je tata iskoristio senilnu babu da se domogne njenog imanja. Pogledajte sta se desilo gledanjem fotke ispod.

Par godina kasnije ta baba je um.rla i tata je odma odlučio da sruši njenu staru kuću i na tom mjestu napravi meni kuću od njenog novca.

Noć prije nego su trebale da dođu mašine da sve to raskrče, ja sam sanjao tu babu kako plače ispred njene kuće, kada sam se probudio doživio sam još veći šok, sjedila je uz moje noge i opet plakala. Zažmirio sam par sekundi i ponovo otvorio oči i više je nije bilo.

Ne znam ni danas da li je to bio san u snu ili je njen duh zaista bio pored mene.Znam samo da sam se u zadnjih 5 godina 3 puta ženio, žene koje zaista zavolim i sa kojima mi je lijepo čim dovedem pod taj krov naglo se promijene i nakon par mjeseci naprosto pobjegnu od mene.

Seljaci obzirom da nas mrze od uvijek govore kako ta ukleta kuća u kombinaciji sa mojom mamom znači samo jedno PAKAO… Pogledajte sta se desilo gledanjem fotke ispod.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.