“Tražila sam razvod od muža bukvalno 10 minuta nakon što smo se vjenčali”

Info

“Tražila sam razvod od muža bukvalno 10 minuta nakon što smo se vjenčali.

Bili smo u vezi 4 godine, mislila sam da je onaj pravi, onaj za cijeli život, ali…

10 minuta nakon što smo pred matičarkom izjavili da uziamamo jedno drugo za muža i ženu njegova mama mi je rekla da sam glupa i da nije za mene glamurozna BIJELA vjenčanica, sa naglaskom BIJELA i to pred svim zvanicama.

Očekivala sam da će da me zaštiti, da se suprostavi mami, jer tada sam bila njegova supruga i na naki način njegova dužnost bila je da me zaštiti od tih ružnih riječi, ali on je sve to prešutio.

Po mom mišljenju šutnjom je njene riječi potvrdio i shvatila sam da je za moju sreću, moj život, ma kolika sramota bila, najbolje da se od njega razvedem i potražim pravog muškarca, a ne maminog sinčića koji pred svojom mamom stoji mirno i sa 50 godina”

BONUS ISPOVESTI

Muskarac mora biti visok, zgodan, lep i stariji od mene. Reče meni jedna prelepa devojka pri upoznavanju. Ja nizak, srednje lep i normalne građe. Zaljubila se u mene kao u nikog do sada. Spomenem joj njene kriterijume na početku poznavanja. Samo je odmahnula rukom, gledajući sve vreme u mene tim zaljubljenim očima. Nešto neprocenjivo, kada nekom razbiješ stereotipe. Motivacija da svaki dan budem sve bolji prema njoj. Jer mi uzvraća duplo. Zbog ovakvih žena, muškarac mora biti najbolja verzija sebe. Godinu dana ove veze je nešto najlepše što mi se desilo u životu.

Sadašnju devojku sam upoznao tako što sam njenoj starijom sestri dao 2000 dinara, da mi da broj njenog novog broja, pošto je svoj stari broj dala njoj, a ona uzela nov, da je ne bi smarali tamo neki. Ja joj lepo poslao poruku, normalno napisanu, ona mi odgovorila, izašli na sastanak, malo pričali, prošetali, i rekla da joj se javim sutradan. Zajedno smo već 3 godine, drugu devojku nisam ni u snovima pogledao za to vreme, i nadam se da ćemo ostariti zajedno, kao u onoj pesmi.

Za vrijeme korone je moja porodica ostala skoro pa bez primanja. Jedino se brat i ja snalazimo, ali sve to damo na kiriju, račune, kredite, jedva da ostane za hranu. Bratova djevojka je isto u teškoj poziciji, ali pita, pomaže na sve moguće načine, unosi smijeh u cijelu kuću, dok meni moja djevojka nedeljama prigovara kako ne putujemo i kako joj ne priređujem iznenađenja… Još kada vidim njihovu ljubav i hemiju – mogu samo da se nadam da ću imati to jednog dana…