Test za najpametnije, dokažite da ste posebni: Šta nije u redu na ovoj slici?

Zanimljivo

U nastavku vam donosimo zanimljiv test koji će vas potaknuti na razmišljanje.

Trebate otkriti šta nije u redu na ovoj slici. Kako biste provjerili rješenje, pogledajte na kraju članka, ali prvo dobro pogledajte i razmislite šta to nije kako treba ovdje.

Znate li šta je pogrešno?

Kao što smo obećali odgovor se nalazi na kraju članka.

 

ODGOVOR: 

 

BONUS:

Radio sam u jednom restoranu na moru u Hrvatskoj u Puli, koji je bio na lošem glasu jer im je hrana neukusna. Nakon 6 mjeseci rada i truda taj restoran je procvjetao pod mojom rukom i sve je išlo super. Jednu večer prije zatvaranja gazda me pozove do stola da sjednem. Ja sjeo i gledam ga izbezumljeno dok mi on daje papire i daje mi otkaz uz izliku da sam mlad, sposoban, brz i da sam prekvalificiran za svoj posao. Najurili su me kao budalu da bi netko drugi preko veze radio. Čujem danas se restoran zatvorio propao nema radnika ni gostiju. Karma je ku*va.

Mog rođaka je devojka optužila sa sil0vanje i dobio je kaznu 3 godine u zatv0ru (nije u Srbiji). On je toliko dobar dečko, uvek svima pomagao, niko nema šta ružno reći za njega. Tu devojku niko iz društva i porodice nije voleo, stalno je manipulisala i lagala. Nakon godinu dana što je moj rođak u zatvoru, ona prizna da je lagala i da je se*s bio obostran, samo je tad bila ljuta na njega i htela da ga nauči lekciju. Izašao je iz zatvora a njoj je naređena novčana kazna. Njemu je život uništen, zbog ovoga je izbačen sa fakulteta gde je studirao pravo, ima dosije, mi u porodici se stresirali svih godinu dana, njegova majka i otac su oboleli teško, on nije više veseo momak koji je bio, ne priča šta mu se desilo u zatvoru, više ni sa kim skoro i ne komunicira sem sa par članova porodice i zaposlio se za minimalac na građevini. Imao je svetlu budućnost, uvek bio odličan u školi i fakultetu, a sad više uopšte nije psihički prisutan i ništa ga ne zanima. Mrzim tu devojku iz dna duše.

Sinoć nisam mogla da spavam, sedela sam na terasi, pila čaj, uživala. Oko 3 ujutru ispred zgrade došli su neki momci i devojke, vidno pijjani, glasni. Nisu mi smetali, bila sam u svom svetu, gledala u telefon, kulirala. Međutim bili su toliko glasni i prosti, da je bilo neizbežno da mi privuku pažnju, na prvom sam spratu, čujem sve. Jedan je konstantno govorio jednoj devojci “puši k”, vređao je da se prepila i da izgleda jadno, a taj lik u jednoj ruci cigara i pivo, a u drugoj telefon sa nekom kri minal pesmom, jedva stoji, pljune s vremena na vreme. Ta devojka sedi jedva, ruke na glavi. Druga dva lika pevaju tu pesmu, urlaju, kako ispiju tako razbiju flašu. Druga devojka se histerično smeje, tetura se. Povratila je posle pored klupice. Nisu se sklonili odatle do 6. Takve reči, psovke, takvo vrištanje, takav prostakkluk, a mladi su, premladi. Evo jutros pijem kafu na terasi i vidim kako jedan deka polako skuplja to razbijeno staklo i čisti onu bljuvotinu. Mnogo mi je bilo žao.