Tata mi je g0vorio: Ovaj kami0n će biti tvoj, ali sada mog oca više nema

Info

Ova priča našla se na internetu i neverovatnom brzinom se širi društvenim mrežama. Napisana je iz perspektive dečaka u invallidskim kolicima koji sanja o svom ocu.

A onda se neko pojavio na njegovim vratima i učinio nešto neverovatno. Ovo je priča u celosti:

„Bilo sam negde na jugu, na kraju malog grada, pokušavajući da stignem na odredište pre zalaska sunca. Stara radio stanica postavljena je na kanalu 1 -9 kad sam iznenada na liniji začuo dečiji glas. Ulaskom na foto ispod procitajte ceo tekst.

Rekao je: „Prekidač 1-9, ima li nekoga?“ „Hajde, kamiondžije, razgovarajte sa Medom.“ Uključio sam mikrofon i rekao: „Evo me Medo.“ Dečakov glas se vratio u etar.

Dete je tada reklo: „Mislim da ne bih trebalo da vas uznemiravam, mama mi kaže da ste zauzeti i da ne treba da palim radio stanicu.

Ali, vidite, često sam usamljen i mnogo mi pomaže kad razgovaram s nekim, jer jedino to mogu jer sam u kolicima i ne mogu da hodam “.

Rekao sam mu da može da razgovara sa mnom koliko god želi.

„Ovo je bila stanica mog oca“, rekao je dečak. Ali sada mislim da je moja i mamina, jer tate više nema. Tata nas je napustio pre mesec dana, pokušavajući da se vrati kući nakon strašne oluje i snega.

Mama sada mora mnogo da radi da bi zaradila novac. A ja joj ne mogu pomoći jer ne hodam. Kaže mi da se ne brinem, da će sve biti u redu, ali čujem je kako plače noću.

Znate, postoji jedna stvar koju bih voleo više od svega. Znam da ste zauzeti i ne biste gubili vreme sa mnom, ali otac me je nekada vodio sa sobom da se vozimo zajedno. Ali sada je došao kraj, otkako ga nema “.

Ni jedan vozač kamiona nije bio povezan sa radio stanicom. Dok je ovaj dečak razgovarao sa mnom, pokušavao sam da progutam „knedlu“ koja jednostavno nije želela da ode i počeo sam da razmišljam o svom sinčiću koji je bio kod kuće. Ulaskom na foto ispod procitajte ceo tekst.

„Tata je planirao da kasnije ove godine povede mene i mamu sa sobom. Sećam se da mi je rekao da će „jednog dana ovaj kamion biti tvoj, Medo “. Ali sada znam da nemam s kim da se vozim kad napunim 18 godina.

Ova radio stanica mi barem daje priliku da održim kontakt sa prijateljima kamiondžijama. „Medo će se sada povući i ostaviću vas na miru, jer je vreme da se moja majka vrati kući, ali pozovite me kasnije i rado ću se vratiti.

Ponovo sam se uključio i pitao ga gde živi. Dao mi je adresu i nisam oklevao ni trenutka. Tovar koji sam nosio morao je da sačeka.

Okrenuo sam kamion i krenuo pravo ka toj ulici. I kad sam skrenuo iza ugla, bio sam iznenađen. Nekoliko desetina kamiona poslato je na istu adresu. Verujem da su sve kamiondžije u blizini čule priču.

Dečak je doživeo pravo iznenađenje. Stavio sam ga u kamion, provozao i i vratio u kolica. Ne znam da li sam ikada video takvu sreću na nečijem licu.

Svaki vozač pozdravio ga je pojedinačno pre nego što se majka vratila kući. Pružio mi je ruku i rekao: „Doviđenja kamiondžijo, vidimo se ponovo“. Plakao sam.

Ponovo sam uključio radio i doživeo još jedno iznenađenje. Ponovo njegova radio stanica, ali sada je to bio ženski glas.

„Želim da uputim posebnu molitvu svima vama, jer ste ostvarili san mog sina. Odjavljujem se sada, pre nego što počnem da plačem. Zbogom.“Ulaskom na foto ispod procitajte ceo tekst.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.