TAMARA JE ZAMOLILA BAKU DA JE PROBUDI U 7, A ONDA JE U 8:15 STIGLA PORUKA: Zbog bakinog SMS-A Srbija plače od smijeha (FOTO)

Info

Na društvenim mrežama pojavila se hit prepiska djevojke sa bakom.

Naime, Twitterašica po imenu Tamara je zamolila baku za buđenje, ali razgovor je otišao u potpuno drugom smjeru.

A onda joj je u 8:15 stigla poruka od bake koja se nije posebno zabrinula.

A onda joj je pojasnila zašto nije mogla ustati na vrijeme:

BONUSS

Radim kao psiholog u školi. Niko od kolega nikada nije saznao razlog zbog kog neki učenik dolazi kod mene na razgovor, a interesuju se kad vide ili kad ih dete pita da izađe sa časa da bi došlo. Neki se čak i uvrede kad im ne kažem, ali ne dotiče me – važnije mi je da izgradim poverenje sa učenicima, nego da budem “dobro” sa kolegama da bi oni imali o čemu da pričaju na malom odmoru.

Radio sam na baušteli u Nemačkoj godinu dana i sve pare koje sam uštedeo uložio sam u plastične operacije. Mnogi će reći da sam lud ali meni su te operacije promenile život za 180 stepeni. Imao sam ogroman nos, klempave uši i nekako mi se koža na licu obesila zaista sam bio ružan i apsolutno neprimetan ženskom polu. Sada sam srećan u svojoj koži, pun samopouzdanja počeo sam da treniram i svoje telo doveo do zavidnog nivoa. Svestan sam da lepota nije presudna stvar ali ne možete da zamislite koliko je moj život sada lepši i ispunjeniji. Život je prekratak da bi bili nezadovoljni svojim fizičkim izgledom.

Prije 26 godina sin mi je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Iza sebe je ostavio ženu koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Potpuno se posvetila sinu i pružila mu svu ljubav svijeta. Svaki vikend sam dolazio vidjeti unuka, a barem jednom mjesečno bismo stariji sin sa svojom porodicom i ja došli kod njih na ručak. Nikad nije našla drugog muškarca, iako smo joj govorili da je to sasvim normalno i u redu (i ja sam ostao mlad bez žene i znam kako je to). Uvijek bi govorila za mene nema niko drugi on je bio i ostat će jedini. Često zna reći da ga još čeka da se vrati s tog prokletog puta. Unuku nikad ništa nije falilo sve mu je obezbijedila. Prije nekoliko mjeseci mali je diplomirao, a uskoro se i ženi. Riječima ne mogu opisati koliko sam ponosan na nju što je sve to izdržala i uspjela sama. Dao bih sve da moj sin može vidjeti kako je uspjela i odgojila njihovo dijete i da zajedno uživaju u čarima života.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.