T1JANA NIJE ŽENA OD SULTANA, NEGO OVE 4 SRPK1NJE: Prve i jedine bile pod vladav1nom sultana, IZNENAD1ĆETE SE KAD IH VIDITE!

Info

Turbo-folk numera “Žena od sultana” već neko vrijeme je jako popularna Jutjubu. Iako se vodi polemika oko problematičnih dijelova teksta o “ljubavnom robovlasništvu”, postoje čuvene četiri žene koje su devedesetih nosile titulu “žene od sultana”.

 

Ozloglašeno jezičko odjeljenje u seriji “Srećni ljudi” čine Đilda (Radmila Živković), Lola (Tanja Bošković), Natalija (Ljiljana Dragutinović) i Ljubičica (Jelica Sretenović), zajedno sa šefom Đurom Nedeljkovićem, poznatim kao Đuro Sultan (Nikola Milić). Odbačena grupa u firmi svakodnevno prolaze kroz brojne zanimljive situacije i sukobe.

Legendarno “jezičko odjeljenje” simbol je za bezvlađe, nerad, kašnjenje i zabušavanje na radnom mjestu. Četiri žene, a tako mnogo privatnih problema koje prenose na posao i na radnu atmosferu. Svaka je na svoj jedinstven način ljubomorna na ostale koleginice, dok šefa svakodnevno pokušavaju izluđuju idejama i izgovorima. Ali jedno im je zajedničko – nijedna nije voljna da radi tu gdje radi.

 

Fejsbuk strana “Gromade filmske” podsjetila nas je ko su čuvene žene od sultana i sultan u domaćem preduzeću.