SVI SMO PLAKALI ZBOG BATINE UNUKE U FILMU “PTICE KOJE NE POLETE”: Evo kako ona danas izgleda, NEĆETE JE PREPOZNATI (FOTO)

Info

Evo gdje je, i šta radi.

Glumicu Ivanu Šurdić znamo kao djevojčicu Vesnu iz filma “Ptice koje ne polete”.

Predviđali su joj veliku karijeru, ali ona se potpuno povukla i interesovanja su joj potpuno drugačija.

Tužnu priču o bolesnoj djevojčici Vesni, koja odlazi na selo kod svog strogog, ali dobroćudnog dede Zdravka, Ivana Šurdić je prikazala sa najpoznatijim imenima domaćeg glumišta. Majku joj je glumila Neda Arnerić, oca Miodrag Krivokapić, a dedu s kojim je imala i najpotrenije scene je tumačio Bata Živojinović.

Ona se danas ne bavi glumom i više ne živi u Srbiji. Živi u Firenci, a opredelila se za Arhitektonski fakultet.

Ivana je svakako od samog pojavljivanja bila predodređena da se bavi nekom vrstom umjetnosti, a iskustvo koje je imala priliku da doživi još kao djevojčica oblikovalo ju je kao osobu.

———-

BONUS ISPOVESTI_

Dečko me ostavio rečenicom da sam naporna. Ne ljutim se na njega, to je njegova percepcija. Ja smatram da nisam bila naporna, jednostavno nisam znala za bolje. Uvijek sam bila tu za njega, poštovala ga, voljela ga. Volim ga i sada, ne želim gajiti mržnju ni prema kome. Ali, poslije tih rečenica sam shvatila da prvo trebam sebe poštovati, da ne trebam nikoga vući za rukav ako misli da mu je moja ljubav previše. Neću reći da neće naći bolju djevojku, uvijek postoji neko s kim će se bolje slagati nego sa mnom. Nismo svi isti, koliko god da ga volim neću mu se prva javiti, ne želim se ponižavati jer mislim da će ovo moje “previše” neko više poštovati.

Kad sam krenula da studiram, roditelji su podigli kredit i kupili mi stan. Posle fakulteta sam se zaposlila i preuzela da otplaćujem kredit. Nedugo zatim momak me je zaprosio i krenuli smo da živimo zajedno. On ima takođe svoj stan, ali zbog lokacije naših poslova i svega ostalog, odlučili smo da živimo u mom. On svoj stan nije izdao, služio mu je za igranje igrica, okupljanja i ko zna šta sve. Sada usled korone, ostao je bez posla, a meni je plata drastično smanjena. Poslednjih meseci preživljavamo, plaća se kredit, troškovi, život. Počela sam i dodatno da držim časove online popodne. On sve odugovlači sa nalaženjem posla. Predložila sam mu da izdamo njegov stan, na šta je on reko da ne može da podnese da mu neko drugi vršlja po stanu, zatim sam predložila da se mi preselimo, a moj stan da izdamo, on je pobesneo, reko mi je kako sam sponzoruša, da samo hoću da se uvalim u njegov stan, da glumim domaćicu i sl. Izašao je i sada ga čekaju spakovani koferi.

“Ukrao” sam devojci prsten iz ormarića bižuterija neka da bih imao meru kakav u zlatari tj kakvu veličinu da kupim, sve je dobro prošlo nije primetila ja kupio i kad sam je zaprosio ona pristala, ali prst ne može da uđe u prsten, čudila se kako sam mogao toliko mali prsten da kupim. Kad sam joj reko šta sam uzeo, ispostavilo se da ona nije ni znala da joj to stoji u fioci i da je taj prsten još devojčica mala kad je bila dobila. Fora u svemu ovome je da kad smo otišli u restoran ja sam već organizovao i goste svi kažu, daj pokaži da vidim prsten ona ga vadi iz džepa onako a svi bulje u ruku. Jbg dešava se svašta bitno da je prosidba uspela hah.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.