SVEKRVI STIGAO NEKI PAKET IZ INOSTRANSTVA, MOLILA ME DA NE OTVARAM: Kad sam otvorila preznojila sam se, ZAR OVO ŽENA OD 65 GODINA RADI?

Info

SVEKRVI STIGAO NEKI PAKET IZ INOSTRANSTVA, MOLILA ME DA NE OTVARAM: Kad sam otvorila preznojila sam se, ZAR OVO ŽENA OD 65 GODINA RADI?

Nastavak

BONUS:

Sestra i ja smo njenu djecu koja su tad imala 5-6 godina uvjeravali da smo išli na Hogwarts. Za neupućene- škola koju je pohađao Harry Potter. Da bi djeca govorila da lažemo do momenta kad je sestra rekla da pričamo neki uzmalonski jezik. Ona meni kaže nešto, ja odgovorim kao. Nakon kratkog “razgovora” na uzmalonskom djeca su se gledala u čudu, u stilu- stvarno su išli na Hogwarts. Poslije kad su narasli rodila im je mati još jednu sestru, koju su oni kasnije na isti način uvjeravali da su išli u školu koju su pohađali mati im i ja.

Kako bi bilo lepo da se donese zakon po kom oglas za posao mora javno da ima naznačenu platu i da postoji garancija da će stvarno ta plata iz oglasa biti data, neka kontrola već nekako… Muka mi je više od ovih što ih ne smeš pitati za platu, a na razgovoru postavljaju pitanje “Zašto želite da radite u našoj firmi” očekujući odgovor “OMG oduvek sam želeo da vam ljubim dupe i robujem, radio bih to i besplatno”.

Imam 23 godine i ceo svoj život volim kretena sa kojim se školujem od vrtića. Voli i on mene, uprkos našoj aroganciji i inatu koji ceo život teramo jedno drugom imali smo par naših “momenata” gde smo pričali zrelo. Saglasni smo u jednoj stvari, ludi smo jedno za drugim, ali se previše dobro poznajemo da bismo opstali. Ja jednostavno previše dobro znam kakav je on skot, a on previše dobro zna kakva rospija i psihopata ja umem da budem. Ne možemo jedno bez drugog, a ne možemo ni zajedno, konstantno se vrtimo između ljubavi i mržnje, neki nebitni ljudi nam prolaze kroz život, a mi ih konstantno povređujemo jer ih varamo jedno sa drugim, a vreme nam prolazi.

Oboje smo u inostranstvu. Počeli smo vezu u avgustu, s tim što sam lepo pitala da li će to biti veza ili samo kombinacija s obzirom na to da oboje mnogo radimo, da je stariji od mene 12 godina, i još puno toga. Nisam imala pre njega neku prošlost u ljubavnom smislu, dve veze i onda do izlaska s njime je prošlo dugo kako sam bila sama. Objasnila sam mu u startu da ovde nemam apsolutno nikog svog osim “personala”, još nisam sredila papire i da je on momentalno sve što imam i da se ne igra s time ako mu je samo do sek*a. Sve to ne bi bilo toliko strašno da se nismo pred njegov odlazak na odmor pozdravili i razišli u najvećoj ljubavi, čekaj me kad se vratim, čuli se dok je bio dole itd. Tu noć je rekao “laku noć, volim te i budi dobra” ujutro su osvanule slike kako se vjerio sa drugom osobom, kao i moje saznanje da je s njom živio u stanu ovamo i bio u dugoj vezi. Zašto se igrate s nečijim srcem i emocijom? Nisam nikako reagovala. Niti je zvao, niti sam zvala više….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.