ŠVALER UHVAĆEN U PRELJUBI, MUŽ GA JURIO PREKO TERASE

Info

Društvenim mrežama kruži jedan nesvakidašnji snimak – ljubavnik jedne plavuše beži od razbesnelog muža preko terase i to sve spuštajući se niz urolan čaršaf.

Nesrećnom maldiću ovaj beg nije bio lak, jer ga je već na spratu niže udarcima metlom častila i komšinica neverne žene i pobesnelog muža. Dečko je jedva uspeo da se održi da ne pusti improvizovano uže dok ga je komšinica u pozamašnim godinama lupala metlom.

Mnogo bolje, pretpostavlja se, nije prošla ni neverna devojka, jer se na snimku vidi kako pomahnitali prevareni partner zamahuje rukom, a prema položaju tela mnoglo bi se pretpostaviti da tuče devojku.

Svi se pitaju da li se ova situacija odigrala kod nas, te ukoliko znate gde se dogodila, pošaljite nam odgovore u komentarima.

https://youtu.be/8CeXnOQWtIQ

(Espreso.rs / Objektiv.rs)

BONUS_

Mojoj sadašnjoj devojci smetaju neke stvari u vezi odnosa mene i bivše. Naime, ako joj čestitam rođendan, neki praznik ili uspeh na fakultetu odmah me izbombarduje ljubomornim komentarima, pa neće da priča samnom… Ja jesam raskinuo i ne osećam više ništa, ali pobogu nisam prestao da budem bezdušan, ipak smo imali lepe trenutke i ne vidim razlog da joj ne čestitam.

Djevojka me je ostavila nakon skoro 6 godina veze. Preko poruke. Iznenada i bez povoda. Mjesec dana prije naše šeste godišnjice kada sam je htio zaprostit, za što ona, niti bilo tko drugi nije znao. Od tada je nikad više nisam vidio, nije htjela ni da se nađemo iako sam ja inzistirao. Nakon tri mjeseca frend mi je poslao poruku sa slikom gdje je s drugim, a ja ni dan danas nakon godine i pol od prekida ne mogu zaspati, a da ne pomislim na nju. U početku je bilo teško, no sad mi je već svejedno, iako tako ne izgleda. Ostala su mi samo lijepa sječanja, no život ide dalje. Posvetio sam se sebi i svojoj karijeri, žene trenutno izbjegavam u širokom luku, a sve slobodno vrijeme koristim na putovanja i stvarno uživam. Koliko to sve oko prekida loše zvučalo, sada ipak mislim da nije moglo ispasti bolje, jer sve što sam od tada napravio, vidio, i doživio, mislim da nikad ne bih uspio da sam ostao sa njom. Ovim putem joj se želim zahvaliti što mi je otvorila vrata u novi život.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.