SUPRUGA VEĆ MJESECIMA ODBIJA DA SPAVA SA MNOM I UVIJEK MI ISTE PORUKE OSTAVLJA: A onda sam je nadmudrio, napisao sam samo jednu rečenicu I ODMAH MI JE DOTRČALA

Zanimljivo

SUPRUGA VEĆ MJESECIMA ODBIJA DA SPAVA SA MNOM I UVIJEK MI ISTE PORUKE OSTAVLJA: A onda sam je nadmudrio, napisao sam samo jednu rečenicu I

A onda sam odlučio da je nadmudrim.

Pronašao sam njenu poruku i ispod ovo dopisao:

poruka

Draga moja suprugo,

Pošto tebe glava često boli, pozvao sam svoju majku da nam dođe jedno mjesec dana u goste, ona nabere razne trave u sve liječe. Nadam se da će i tebi pomoći.

BONUS:

Ja sam ona “tetka iz inostranstva” što kad dođe u rodnu zemlju donese deci “po čokoladu”. Ne znam zašto se pravdam, ali imam potrebu da objasnim. Prvi put kad smo nakon preseljenja došli na odmor hteli smo da svima donesemo lepe poklone. Samo u najužoj familiji i među najbližim prijateljima i kumovima bilo je 11 dece, a ne možeš im doneti neku sitnicu. Gde su roditelji, braća, prijatelji… Neću pisati koliko je para otišlo na to, samo smo tada odlučili da ne možemo više tako, pa makar nas mrzeli i osuđivali. Nismo od onih koji se uvale rodbini i jedu i piju za džabe, kad dođemo iznajmimo stan i auto, apsolutno svima plaćamo piće ili ručkove. Gledamo da ne budemo nikom na teretu, jer ipak je naša volja što smo došli. Poslednji put smo potrošili za 15 dana u Srbiji 2500 evra (to su naša mesečna primanja). I opet mnogi olajavaju što nisu dobili poklon kakav misle da treba da im donesemo.

Nisam ljubitelj životinja. Pasa se jako plašim, na mačke sam alergična. Kad mi prijatelji koji drže ljubimce u stanu kažu da dođem kod njih, gledam da izbegavam, da se viđamo napolju, u kafiću ili negde u parku. Nikad nisam osuđivala njihov izbor da imaju životinju u stanu, ali sam lično protiv toga. Najveći problem je što mnogi od njih smatraju da mogu otići kod nekog u goste i povesti svog psa, ali ne daj Bože da bude u mom dvorištu, već mora u kući, jer je navikao. Ako ja ne volim životinjski miris, dlake, da mi šetaju oko hrane, po jastucima, onda nemate pravo da me dovodite u neprijatnu situaciju. Pritom taj isti pas reži i naskače na mene, jer oseti moj strah koji NE MOGU da kotrolišem. Dosta mi je kučića i po tržnim centrima, daj sjašite malo!