SUPRUGA MI JUTROS OSTAVILA CJENOVNIK SVOJIH USLUGA: Kad sam pročitao koliko naplaćuje za zadnju stavku, SVE MI JE BILO JASNO

Info

SUPRUGA MI JUTROS OSTAVILA CJENOVNIK SVOJIH USLUGA: Kad sam pročitao koliko naplaćuje za zadnju stavku, SVE MI JE BILO JASNO

SUPRUGA MI JUTROS OSTAVILA CJENOVNIK SVOJIH USLUGA

Kad sam pročitao koliko naplaćuje za “HOPA-CUPA U SPAVAĆOJ”, SVE MI JE BILO JASNO

BONUS

ednom prilikom u toku svajde kaže meni devojka “razbiću ti ovu flašu o glavu” i ja u besu zgrabim flašu i udarim sebi o glavu flaša pukne staklo na sve strane ona u šoku, pa j ti mater. Eto razbio sam sam sebi, da mi toliko digne živce da ja uradim tako nešto.

Saznao sam od šefa da mi ugovor za posao traje do nove godine, a za posle ‘ćemo da vidimo’, što u suštini znači da me neće ni zvati na posao posle toga. Neko bi osetio paniku ili bi bio uplašen za period posle toga, a ja sam osetio takvu slobodu kada mi je to rečeno, da sam bio presrećan. Da se razumemo, radim prelep posao, na relativno visokoj funkciji, ali šefovi koje imam su u najmanju ruku bezosećajni ološ. Idem dalje.

Muž i ja već 5 godina pokušavamo da imamo dete. Prošli smo kroz mnogo terapija i klinika, ali ništa. O tome govorimo samo najbližima, dok za druge ‘ganjamo karijeru’. Ova godina je trebala biti naša, obećavala je, ali umesto toga gledam druge žene oko mene kako rađaju. Nikad nije bilo više trudnica kao ove godine. Pre 7 dana mi javlja prijateljica da je trudna i da se udaje, kaže ‘omaklo im se’. Plakala sam u tišini 7 dana, a onda me je nazvala 10 godina mlađa sestra da kaže kako je trudna, sva sretna, nije verovala da će im uspeti iz prvog pokušaja. Čestitala sam joj, a onda sam nastavila da plačem i osećam se kao g… Najradije bih nestala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.