Home / Info / STIGLE TUŽNE VIJESTI O MACI, SAMO SE SRUŠIO: Završio u hitnoj, EVO U KAKVOM JE STANJU

STIGLE TUŽNE VIJESTI O MACI, SAMO SE SRUŠIO: Završio u hitnoj, EVO U KAKVOM JE STANJU

Glumcu i voditelju rijaliti programa “Zadruga! Draganu Marinkoviću Maci se slošilo tokom pripreme predstave na kojoj radi.

Maca je doživio neprijatnu situaciju, kada mu se slošilo tokom priprema za predstavu, a sada je otkrio kako se osjeća.

– To je super stvar! Ubodu te u venu, dođeš sebi! Volim ja to i prije sam tako radio, vitamini, vamo, tamo, bude ti odlično. Ulazio sam sada iz toplog okruženja u hladnu prostoriju, nije mi bilo dobro – rekao je on, između ostalog.

BONUS SLUČAJNIH ISPOVESTI:

Komšijinu kerušu ću poštovati dok sam živ i donosiću joj najbolju hranu za pse jer me spasila pasa lutalica da me ne rastrgnu ispred kapije. Kako je vreme parenja psa oko komšijine kapije se sakuplja veliki broj mužjaka zbog nje, a kako je konkurencija veća tako su i psi agresivniji. Vraćao sam se iz druge smene sa posla i samo prošao pored komšijine kapije, čak nisam ni pogledao pse niti im se obratio. Jedan od njih je počeo da reži na mene i onda su ostalih pet, šest počeli da laju i okružili me. Jedan me uhvatio za nogavicu dok me drugi oborio i ujeo za ruku. Ne znam kako, nisam ni video od straha ali ispred mene se stvorila komšijina keruša i počela da kidiše na te pse koji su se razbežali. Stajala je pored mene sve dok se nisam pridigao i pobegao u svoje dvorište. Da se ona te večeri nije oslobodila lanca i preskočila kapiju mislim da bi mi danas ostavljali pomen na groblju.

—-

Višestruko sam nagrađivani radnik jedne fabrike, zbog mojih ideja su smanjeni troškovi i povećana efikasnost, na mojoj mašini dajem maksimume već nekoliko godina koliko radim tu, jednom sam blagovremeno reagovao i sprečio požar koji je mogao da proguta ceo pogon… Sve se to više ne računa zbog Korone i lošeg poslovanja i juče me zvao šef da mi kaže da od ponedeljka mogu da dođem po radnu knjižicu jer sam otpušten. Ne bi mi bilo toliko krivo da od 3.000 ljudi nije otpušteno samo 50 i da sam ja među tih 50. Nemam pojma čime sam zaslužio otkaz, nemam pojma što baš ja i sada mi je neopisivo krivo što se nisam pravio lud kada sam video plamen i da sam lepo samo napustio mesto pa neka izgori sve.


Tata ima zanimljivu priču da ga je u leto ‘68, kada je imao 20 godina, zaustavio neki čovek na ulici u sred noći kada se vraćao kući i da se raspitivao o njegovim roditeljima, a kada ga je ćale sav zbunjen pitao ko je on, taj lik mu je rekao ”Ja sam tvoj sin i dolazim iz 2025. godine” a onda se naglo okrenuo, počeo da trči niz ulicu i posle dvadesetak metara jednostavno nestao. Kada ga pitam da li je taj čovek ličio na mene ćale kaže da je bio mrak, tada još uvek slabo ulično osvetljenje i da mu nije lepo zagledao facu, ali da visina odgovara mojoj. Ja ću 2025. godine imati 40 godina, po zanimanju sam elektrotehničar i nemam pojma o kvantnoj fizici niti o putovanju kroz vreme i zezam ćaleta da sigurno ima vanbračnog sina za kojeg ćemo tek čuti kada ga u medijima predstave kao ”ludi naučnik najzad u zatvoru”.

About admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.