Home / Info / STIGLE TUŽNE VIJESTI, EVO ŠTA SE DESILO JADRANKI BARJAKTAROVIĆ: Nisu je vidjeli da izlazi iz stana, A SAD OVO OBJAVLJENO

STIGLE TUŽNE VIJESTI, EVO ŠTA SE DESILO JADRANKI BARJAKTAROVIĆ: Nisu je vidjeli da izlazi iz stana, A SAD OVO OBJAVLJENO

a meti žestokih osuda od pre nekoliko dana nalazi se pjevačica Jadranka Barjaktarović koja je tokom nastupa u Podgorici pjesmu Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa” otpjevala sa izmijenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije” i time zapečatila svoju karijeru u Srbiji.

Poslije ovog događaja, za mladu pjevačicu uslijedile su nove neprijatnosti jedna za drugom. Naime, većina njenih kolega ju je žestoko isprozivala, zbog mnogobrojnih prijava su joj ugašeni nalozi na društvenim mrežama, a priča se da je navodno otkazala i stan u Beogradu.

Najveći udarac zbog kiksa koji je napravila, svakako je to da su mnoge televizije sa nacionalnim frekvencijom, među kojima su Pink, Radio-televizija Srbije, Hepi i Prva stavile Jadrankino ime na “listu zabranjenih”, te riješile da više ne reklamiraju pjevačicu.

Da Jadranki ovih dana nije nimalo lako, potvrdila je i bliska osoba sa kojom je pjevačica u kontaktu te nam je otkrila kako se ona trenutno osjeća.

– Danas sam se čula sa njom. Jedva priča od lijekova koje pije. Ne zna gdje se nalazi otkad je čula da je zabranjena na svim televizijama. Nije joj do života, ne izlazi iz kuće, plače, vrišti… U totalnom je haosu, slomljena je – rekao je dobro obaviješten izvor.

(Srbija Danas)

About admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.