SMUČILO JOJ SE DA JE ZOVU DEBELI KIT, pa smršala 75 kila: Danas ima TIJELO IZ SNOVA, PROMJENA JE Š0K!

Info

Džuli Gart iz Majamija je u jednom trenutku svog života imala čak 155 kilograma, a često je mogla da čuje strašne komentare poput onih da izgleda kao kit… No, u roku od pet godina uspjela je da doe do figure iz snova i da brojku na vagi smanji za više od 75 kila!

Ova 35-godišnjakinja je do perfektne figure došla ne samo zahvaljujući promenom ishrane i treninzima, već i operacijama – onoj želuca, te uklanjanja viška masnoća sa stomaka i povećanja grudi.

Džuli priča da je do problema sa težinom prije svega došla zbog lijekova koje je uzimala, ali i zbog bipolarnog poremećaja od kog pati. Kontinuirano se prejedala i nije mogla da zamisli dan bez brze hrane.

mare1

Foto:Instagram

“Nisam željela da provedem još jednu deceniju samo spavajući i jedući. Znala sam da mi treba operacija kako bih izbegla jo jo efekat dijeta. Uvijek mi je bilo lakše da pojedem brzu hranu i začinim to sa dva litra koka kole i dezertom. Jela sam zbog emocija i koristila sam hranu da se razveselim, ali odmah potom sam se osećala tužno jer sam u jednom obroku znala da pojedem i više od 2000 kalorija”, ispričala je.

Počela je i sa treninzima uz pomoć personalnog trenera, a potom je 2015. odlučila da odstrani veći dio želuca.

mare2

Foto:Instagram

“Napravila sam male promene u ishrani, pa sam sok zamenila vodom i češće sam kuvala, a nisam kupovala gotovu hranu. Sad obožavam da kuvam, a slatkiše jedem samo povremeno. Sad sam samouverena i nasmejana. Prije toga sam provodila godine slušajući zadirkivanja o mojoj debljini. Dok sam prolazila, ljudis su umeli da mi dobace da izgledam kao kit i govorili su mi da sam debeljuca. To je veoma bolelo”, kaže gospođica Gart.

Njena ishrana je danas uravnotežena, a na meniju su joj najčešće piletina i povrće. Danas joj je cilj da postane lični trener, za šta se i školuje, kako bi pomogla drugima na putu mršavljenja.

mare3

Foto:Instagram

“Nikad se nisam osjećala motivisanijom i sretnijom. Želim da pomognem ljudima s viškom kilograma kako bi i oni mogli da dostignu svoj cilj. Konačno živim svoj život bez skrivanja. Rekli su mi da sam inspiracija i to me definitivno gura napred”, zaključila je Džuli.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.