SLUPAO MU JE AUTO, A ONDA OSTAVIO PORUKU I SVI PLAČU OD SMIJEHA: Samo vlasniku nije bilo dobro kad je OVO vidio!

Info

Ljudi uvijek nađu novi razlog zašto ne ostaviti podatke kad oštete tuđi automobil.

Na Facebook stranici “Snimke prometnica” osvanula je fotografija poruke koju je vozač navodno pronašao na svojem automobilu. U poruci stoji: “Sori. Buraz, udario sam ti Corsu, ostavio bih podatke, ali GDPR”.

buraz

BONUS

Ona uzrečica da se poštovanje treba zaslužiti ne stoji. Ja radim od 8-16, u tom periodu i razvozim djecu u/iz škole jer su različita smjena. Nakon posla dolazimo doma djeca i ja, počinjem kuhati, čistiti, pomažem oko zadaće. Djeca idu spavati, ja čekam da on dođe s posla oko 22-23 da mu podgrijem večeru dok se tušira. Pazim na odjevanje, ponašanje. Ne izlazim, praktički nemam prijateljice. Život sam podredila našoj obitelji, a on me i dalje ne poštuje.

Otac mi je notorna kretenčina, alkoholičar, iznimno teška, nervozna i toksična osoba. Što se tiče moje majke, našla je krpa zakrpu, ona se boji apsolutno svega, boji ga se ostavit jer kako će ona sama. Vječita žrtva koja nema ni grama ponosa i hrabrosti. Cijelo djetinjstvo me trovala svojim strahovima, kada bih se posvađao s ocem krivila bi mene zato što bih ja trebao šutiti kad me otac vrijeđa i ponižava jer eto otac mi je. Imam curu koja želi upoznati moje iako se ja jako protivim tomu. Prvo sam je suptilno odgovarao od te ideje ali ona je bila uporna i na kraju sam joj ispričao sve što sam naveo gore ali ona i dalje forsira upoznavanje uz rečenicu “pruži im šansu”. Svaki put se posvađamo kada pokrenemo tu temu. Ako vas dečko/cura ne želi upoznati s roditeljima vjerojatno ima jako dobar razlog za to tako da nemojte biti naporni nego probajte razumjeti.

Kad sam bio mali nikog u familiji nije bilo preterano briga za mene. Uvek sam se osećao kao višak i nezvani gost. Idi vamo, skloni se tamo, nemoj sad, čekaj, posle ćemo i tako dalje. Sad kad su svi već matori stalno mi prebacuju zašto se ne javim, zašto ne dođem, voleli bi da me vide i slično. Totalni egoisti. Vrlo retko ih posećujem i to kad odem je iz čiste kurtoazije. Ne osećam bilo kakvu grižu savesti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.