SLAVLJE U KUĆI EDISA FETIĆA, OBJAVIO JE RADOSNE VIJESTI: “Volim te do neba”, KAD VIDITE SLIKU ZABEZEKNUT ĆETE SE

Info

Bivši zadrugar Edis Fetić danas je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio radosnu vest.

Naime, Edis je na svom Instagram storiju obavijestio svoje pratioce da njegova kćerka danas slavi rođendan, a u opis fotografije je napisao emotivnu poruku:

– Mojoj Žujki danas divan dan… Voli te babić… Do neba! – napisao je on u opisu fotografije, a s obzirom da je imao veliku podršku dok je bio u rijalitiju, nema sumnje da su čestitke počele da mu pristižu sa svih strana.

BONUS_

Upoznali smo se u srednjoj školi, prvi dan je sjela klupu iza mene. Ona teralica pravde, tvrdoglava i najglasnija, iskrena i bez dlake na jeziku šta se kaže, uvek zrelija od svih, osoba koju ili voliš ili mrziš. A ja mali bogatunko budala nezrela, razredni klaun, sa svakom curom nešto. Imali smo raznih veza i odnosa al uvek smo se vraćali našem drugarstvu. Završimo mi na nekoj razrednoj žurci pred kraj školovanja ona pijana ja pijan. Svašta sam joj priznao tu večer, da je volim od prvog dana, a ona se sutradan ničeg nije sećala. Bez hrabrosti da joj ponovim sve pustio sam je. Mesecima nismo pričali, otišla u drugi grad da studira. Nekako smo opet propričali priznali sve osećaje koji su otpočetka bili obostrani (al valjda je najteže priznati sebi pa drugima) pa započeli vezu. Sad imamo 29 godina, 3 godine braka. Jučer mi je rekla da je trudna. Najsrećniji dan.

———

U Americi sam već 4 godine. Za to vrijeme nijesam poslao ni 1 cent roditeljima, jer sam imao težak period stvarajući svoju firmu. Moji su se uvijek bunili i govorili kako to da nemam ni 500 eura nekad da pošaljem. I juče eto, nakon 4 godine pošaljem 8,000 dolara, jer hvala Bogu sad zarađujem jako dobro, i planiram od sad mjesečno da im šaljem 800 dolara. Prvo što su me pitali je bilo: “Jesi li počeo da se baviš drogom i kriminalom? ” Jako me zaboljelo što nisu pitali šta sam jeo, gdje sam spavao, šta sam radio te 4 godine, a vjerujte mi da sam prošao kroz pakao…
———

Dok smo dobro zarađivali, moj muž i ja smo pomagali svima. Zadesi se situacija sa koronom, on ostane u Srbiji bez mogućnosti povratka u inostranstvo gde je godinama radio dok se ne otvore granice. Ja zatrudnim, usrećimo se blizancima, ostanem bez posla. Uskoro ću se poroditi. Ni jedan dan, zbog dodatnih troškova održavanja trudnoće, nisam provela u bolnici, da ne bi morali da trošimo za lekove i dodatnu dohranu zbog moje loše krvne slike. Istrenirala sam sebe da jedem jednom dnevno, ponekad i prećutim i izdržim dva dana bez hrane. Prvi put zatražimo pomoć, bukvalno za hranu. Koliko sam se samo razočarala u ljude, mnogi su nas osudili zbog dece, jer imamo i školarce. Kao da sam ja kriva za sve. Nema veze, proći će ovo, vratićemo se na posao do sledeće godine, a svi ti ljudi neće odavno biti u našem životu…
———

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.