“SJEDI BOLAN, GDJE ĆEŠ?”, “MORAM IĆI ČOVJEČE”: Evo šta se desilo na samom kraju emisije, KAD JE DODIK USTAO, MNOGI OVO NISU VIDJELI (VIDEO)

Info

Milorad Dodik prije dva dana gostovao je kod Senada Hadžifejzovića.

Mnogi nisu pogledali sami kraj emisije, gdje je Dodik u opuštenom razgovoru, misleći da se više ne snima, otkrio kako je stigao u Sarajevo (od 1:28:00)

– Došao si avionom?

– Pa imam avion.

– To je državni avion?

– Jeste od Republike Srpske. Imam i helikoptere – rekao je Dodik na izlasku.

BONUS:

Želeli su raskošnu svadbu sa mnogo zvanica. Želeli su najtraženije muzičare. Svi smo planirali da na dan njihovog venčanja zasijamo u najboljim modnim kombinacijama. Zakazali su veselje u najskupljoj sali. Korona je pokvarila sve, ali samo naizgled. Nije bilo dvesta ljudi, već dvadesetak nas, nas koji mladence volimo najviše. Nije bilo muzike ali smo mi cele noći pevali naglas. Nismo bili najbolje obučeni, raščupanim kosama mlatili smo u ritmu omiljenih pesama. Slavili smo ispred seoske kuće u garaži, kišne ali tople jesenje noći. Vrištsli smo uz vatromet, skakalii i provodili se neviđeno dobro. Loš ambijent, loše frizure i loše vreme, sve je to stalo u najbolju svadbu na kojoj sam ikada bila.

Mislim da ljudi, koji daju nadimke onima kojima se ti nadimci ne sviđaju, jesu loše osobe. Npr. sestra od ujaka mi je dala ružan nadimak i iako već 12 god. molim da prestane tako da me zove, ona neće! Ja razumem da neko navikne i da pogreši, ali kad je ispravim, ona se ljuti kao da ja nju zovem ružnim nadimkom. Ne razumem je li je toliki problem da nekog zovemo imenom ili bar da se dogovorimo da mi smisliš nadimak koji je prihvatljiv. Ako nastavi po starom, prestaću da se viđam s njom, jer me njeno ponašanje mnogo povređuje.