Home / Info / SJEĆATE SE NJE? ODUŠEVILA NAS JE PRIJE 5 GODINA U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Porasla je, a OD LJEPOTE ZASTAJE DAH! (FOTO)

SJEĆATE SE NJE? ODUŠEVILA NAS JE PRIJE 5 GODINA U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Porasla je, a OD LJEPOTE ZASTAJE DAH! (FOTO)

Lena Stamenković učestvovala je u prvoj sezoni “Pinkovih zvezdica”, gdje je već svojim prvim nastupom očarala publiku i žiri.

Kada se 2014. godine prvi put pojavila na sceni popularnog šou programa, Lena je izvođenjem pjesme “Ako je vrijedilo išta” izazvala ovacije čitavog studija, nakon čega je dogurala do samog finala takmičenja.

Lena je 2015. predstavljala Srbiju na “Dječijoj pjesmi Evrovizije”.

“Mnogo volim muziku, ali nikad nisam imala nijedan čas pjevanja, možda je to talenat ili me je želja za dokazivanjem dovela do toga. Sa 11 godina sam se preselila u Beograd, živjela sam prve dvije godine sa ocem, kasnije je majka dobila ovdje premeštaj- rekla je ranije za “Novosti” Lena Stamenković.

Lena Stamenković je rođena 1. juna 2004. u Zaječaru, u Srbiji i Crnoj Gori. Sa pevanjem je počela na krštenju njenog mlađeg brata. Trenutno pohađa solo pevanje i klavir u muzičkoj školi Jovan Pandur. Poznata je po učešću u muzičkoj emisiji Pinkove zvezdice tokom 2014/2015, na kojem je osvojila četvrto mesto u superfinalu. Njeni omiljeni pevači i pevačice su: Selin Dion, Ališa Kiz, Maraja Keri i Majkl Džekson, a omiljena grupa Kvin. Pored pevanja bavi se crtanjem, pletenjem i glumom.

Dana 21. novembra 2015. predstavljala je Srbiju na Dečjoj pesmi Evrovizije 2015. u Sofiji, Bugarskoj sa pesmom Lenina pesma za koju je sama napisala tekst zajedno sa Leontinom Vukomanović.[1] Nastupila je pod rednim brojem 1.[2] Od 2018. godine, Lena radi sinhronizacije za studio Gold digi net.[3]

(Foto: Instagram)

About admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.