SJEĆATE LI SE MALOG HALILA IZ “LEPA SELA LEPO GORE”: Život ga nije mazio, daleko je od Srbije, TOTALNO DRUGAČIJE IZGLEDA (FOTO)

Info

Scena iz kultnog filma “Lepa sela lepo gore” u kojoj najbolji drugovi Milan i Halil idu u “štetu” sa teta Đanom (Milicom Trofrtaljkom), ušla je u istoriju domaće kinematografije.

Malog Halila igrao je Miloš Đuričić iz Višegrada, a glumac je nakon ove zapažene uloge morao da napusti Srbiju i nikada se više nije bavio glumom, iako je želio.

Miloša je teška životna situacija odvela u potpuno drugom pravcu i daleko od Srbije, za razliku od njegovog kolege iz ove scene, Admira Šehovića (glumio je malog Milana), koji se i dalje bavi glumom.

Prije 23 godine napustio je Višegrad i preselio se u Austriju, gde je radio razne poslove i oženio se. Ima dva sina i bavi se transportom.

“Imao sam veliku želju da postanem glumac. Nažalost, sudbina me je naterala da dođem u Austriju. Moji roditelji su se rastali kad sam imao tri godine. Majka je otišla za Austriju, a ja sam ostao s tatom u Višegradu. Nakon snimanja filma moj otac je umro. Nisam imao kod koga da budem. Majka me je odvela i to je bio kraj jedne možda sjajne karijere”, izjavio je Miloš jednom prilikom koji se, kako kaže, mnogo namučio u stranoj zemlji.

“U Austriji živim od 1998. godine. Završio sam gastronomiju i poslije toga sam se oženio. Život me nije štedio i mnogo sam se napatio u novoj tuđoj zemlji. Imam dva sina”, ispričao je tada za medije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.